Trodat Vintage, Zelf gemaakt

Trodat Vintage, Zelf gemaakt

Maak kennis met de Trodat Vintage, Zelf gemaakt, met een selectie van 6 bijzondere teksten.

Afdrukformaat: 45 x 15 mm

15,00 Excl. btw
18,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de creatieve mogelijkheden met de Trodat Vintage, Zelf gemaakt stempelset. Deze stempel met een vintage uitstraling en maar liefst 6 unieke motieven laat je je eigen creaties verfraaien, met een afdrukformaat van 45x15mm.

Je krijgt er ook 12 zelfklevende en waterdichte etiketten bij, zodat je gemakkelijker je cadeaus kan personaliseren. Het stempelkussen dat in de set zit inbegrepen heeft 3 kleuren, waarmee je mooie afdrukken kunt maken.

Daarnaast is de vintage uitstraling van de stempel ook een mooie toevoeging aan je bureau.

Ontdek alle mogelijkheden die de Trodat Vintage, Zelf gemaakt stempelset te bieden heeft en creëer een unieke stempel voor elke gelegenheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.