Vervangend verwarmingselement ALK

Verwarmingselement die geschikt is voor brandstempels van de gehele ALK reeks. Eenvoudig de plaatsen wanneer het element defect is van uw huidige brandstempel. 

37,40 Excl. btw
45,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Wanneer u een ALK brandstempel heeft en deze intensief gebruikt. Komt het incidenteel wel eens voor dat de brandstempel na verloop van tijd niet meer warm wordt. U dient dan het verwarmingselement te vervangen. Geschikt voor de modellen ALK 0, ALK 1, ALK 2, ALK 4 en ALK 6. Eenvoudig te vervangen in uw brandstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.