Zeep stempel

Met een zeepstempel van Bureaustempel krijgen uw producten een professionele uitstraling

Met een op maat gemaakte zeep stempel laat u een mooie afdruk op een stukje zeep na. Op deze manier kan u eenvoudig zeep personaliseren of uw bedrijfslogo op het stuk zeep plaatsen. Bovendien kan de stempel ook gebruikt worden om een mooi label op de verpakking aan te brengen. Een zeepstempel laten maken bij Bureaustempels is dan ook een uitstekend idee waar uw onderneming alleen maar baat bij heeft.

  • Een zeepstempel heeft een extra diep reliëf
  • Vraag hierom bij het bestellen!
  • Ontwerp uw zeepstempel hier online
  • Of upload een ontwerp
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alle andere stempels bestellen

Zeep stempel

Waarom een unieke zeepstempel laten maken?

Zeep stempels mogen niet ontbreken tijdens de productie van zeep. Het is voor uw bedrijf namelijk erg belangrijk dat uw bedrijfsnaam of uw logo duidelijk op de producten wordt geplaatst. Hygiëne is ontzettend belangrijk en er bestaan dan ook enorm veel bedrijven die zeep en aanverwante producten produceren. Met een gedetailleerd logo op de zeepstukken onderscheidt u zich van de concurrentie en verhoogt u de herkenbaarheid van uw producten. Bovendien ziet zeep met een stempelafdruk er ook professioneler uit en zullen de mensen dan ook sneller geneigd zijn om uw zeep te gebruiken.

 

Werk de verpakking af met een mooie zeep stempel

Zeep stempels zijn veelzijdig. Ze worden namelijk niet alleen gebruikt om een logo of afbeelding op een stukje zeep te plaatsen, de stempels worden verder ook gebruikt om de verpakkingen mooi af te werken. Op deze manier creëert u een mooi en samenhangend geheel en zal de klant dan ook sneller voor uw producten kiezen.

Door eenzelfde logo, tekst of afbeelding op de producten en de verpakkingen te plaatsen, kan u bovendien een leuke cadeauset met diverse zepen in verschillende geuren samenstellen. Dit soort cadeaumand valt bij elke vrouw in de smaak en is dan ook ideaal om rond Moederdag of op andere feestdagen op de markt te brengen!

 

Zeep stempels met een montuur of losse stempelplaatjes

Al onze zeep stempels zijn vervaardigd uit rubber. Rubber stempels zijn namelijk van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een mooi, duidelijk en gedetailleerd resultaat. Bij ons hebt u de keuze uit een zeep stempel met een montuur of kan u enkel voor een stempelplaatje kiezen.

De stempels met een montuur worden eerder gebruikt om een logo of afbeelding op de verpakking te plaatsen, terwijl er voor een los plaatje gekozen wordt om een afdruk in de zeep zelf te drukken bij een gietmodel. De stempelplaatjes worden in dit geval in de gietvorm van de zeep geplaatst, zodat ze er als het ware in vast komen te zitten. Eens de zeep afgekoeld is, kan u de stempelplaatjes eenvoudig uit de zeep verwijderen en blijft er een prachtige stempelafdruk over.

MOOIE HANDSTEMPELS MET EEN MONTUUR

De gepersonaliseerde stempels met montuur van Bureaustempels bestaan steeds uit een houten handvat met een rubber stempelplaatje. De handstempels worden gebruikt met een apart stempelkussen en zijn voor diverse soorten inkt geschikt. Om een mooie en gedetailleerde afdruk te verkrijgen, dept u de stempels meerdere keren zacht op het inktkussen. Vervolgens stempelt u voorzichtig op het gewenste oppervlak. Haal de stempel na één seconde rustig van de ondergrond en de tekst of afbeelding wordt meteen duidelijk afgebeeld.

 

STEMPELPLAATJES OP MAAT

Bij Bureaustempels kan u gepersonaliseerde stempelplaatjes laten maken. We beschikken namelijk over geavanceerde lasermachines die de plaatjes nauwkeurig bewerken. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw tekst of afbeelding gedetailleerd in het plaatje gegraveerd wordt, zodat u steeds een prachtige en duidelijke stempelafdruk verkrijgt.

Elk stempelplaatje wordt bovendien met dubbelzijdige tape geleverd. U kan er dan ook voor kiezen om het stempelplaatje los te gebruiken of om het stempelplaatje aan het montuur te bevestigen. Zo zorgen we er bij Bureaustempels voor dat u zowel op de stukken zeep als op de verpakking exact hetzelfde logo kan plaatsen.

 

EEN UNIEKE ZEEPSTEMPEL LATEN MAKEN GEBEURT SNEL EN EENVOUDIG

Een gepersonaliseerde zeep stempel laten maken doet u bij Bureaustempels. We werken namelijk enkel met stempels van een uitstekende kwaliteit en we beschikken over de nieuwste lasermachines. Op deze manier zorgen we ervoor dat elke afbeelding of tekst gedetailleerd in de stempelplaatjes gegraveerd wordt en dat we steeds een optimaal resultaat behalen. In onze ontwerpmodule kan u uw eigen logo, eigen ontwerp of de gewenste tekst eenvoudig uploaden. We sturen u meteen een online drukproef toe die u rustig kan controleren. Eens u het ontwerp goedgekeurd heeft, gaan we in onze stempelfabriek meteen over tot de productie en leveren we de zeepstempels zo snel mogelijk.

Indien u op werkdagen voor 15.00 uur via onze website uw stempel bestellen gaat doen wij onze uiterste best om uw stempel met logo of merkteken nog dezelfde dag op de post te doen. Wij bieden u tevens de beste service en kwaliteit voor uw zeepstempel.