Een vlotte administratie met een afgekeurd stempel van Bureaustempels!

Met een afgekeurd stempel werkt u erg georganiseerd en verloopt de administratie vlotter. Bij Bureaustempels hebben we een uitgebreid assortiment aan stempels om dossiers of facturen af te keuren. We beschikken zowel over zelfinktende als over handstempels en aan elk model kan u, indien gewenst, een datum toevoegen.

Hebt u vragen over onze stempels of bent u op zoek naar een bepaald formaat? Neem dan meteen contact met onze klantendienst op en we helpen u meteen verder!

  • Kies een stempel uit en start met het online ontwerpen
  • Print de drukproef en beoordeel deze op tekstfouten en afdrukformaat
  • Levertijd slechts 1 à 2 werkdagen

Stempels bestellen

afgekeurd stempel

Waarvoor dient een goedgekeurd of een afgekeurd stempel?

Een stempel met afgekeurd of goedgekeurd erop is onmisbaar op de administratieve afdelingen. Dankzij de stempels ziet u namelijk in één oogopslag welke dossiers of facturen u al behandeld hebt en kan u ze dan ook eenvoudig klasseren.

Verder kunnen de stempels ook als een marketinginstrument gebruikt worden. U kan namelijk het logo en de bedrijfsnaam op de stempelplaatjes plaatsen. Bovendien kan u uw onderneming een bepaald imago laten uitstralen door voor een strak lettertype en een gepaste kleur te kiezen. Een afgekeurd of goedgekeurd stempel is dan ook niet alleen een handig hulpmiddel om uw administratie vlot te laten verlopen, de stempel beïnvloedt de naamsbekendheid en de reputatie van uw bedrijf ook enorm!

 

Formule stempels ook met "afgekeurd" er op

Bij Bureaustempels beschikken we over een ruime en gevarieerde collectie formule stempels met afgekeurd erop. Zo hebben we bijvoorbeeld handige handstempels in ons aanbod opgenomen. Deze stempels zijn erg gebruiksvriendelijk en zijn ideaal om op een vaste werkplek te gebruiken. Werkt u op verschillende locaties? Kies dan voor een zelfinktende stempel. Deze stempels moet u niet met een apart inktkussentje gebruiken en kan u dan ook eenvoudig overal mee naar toe nemen. Tenslotte kan u de afgekeurd stempel combineren met een datumstempel. Op deze manier plaatst u de datum onder of naast het woordje afgekeurd, zodat het voor iedereen meteen duidelijk is wanneer u een bepaald dossier bekeken hebt.

 

Een handstempel met de tekst afgekeurd

In ons assortiment vindt u diverse houten stempels terug. Elke handstempel heeft een beukenhouten montuur en een rubber stempelplaatje. De stempels worden gebruikt met een los stempelkussentje en kunnen dan ook met verschillende soorten inkt gecombineerd worden. Een handstempel is enorm veelzijdig en de ondergrond bepaald welke inkt nodig is. Een afgekeurd stempel voor papier heeft dan ook een ander soort inkt nodig dan een stempel die op kartonnen dozen gebruikt wordt. Bij Bureaustempels beschikken we over alle stempelinkten en voor elke soort ondergrond hebben we dan ook een geschikte stempel.

De zelfinktende Colop Classic stempel voor afkeuring

Als u de afgekeurd stempel op verschillende locaties wil gebruiken, moet u voor een zelfinktende stempel kiezen. Deze stempels hebben namelijk een ingebouwd inktkussen en kunnen dan ook makkelijk verplaatst worden. De populairste zelfinktende stempel is de Colop Classic. Deze robuuste stempels zijn ideaal voor veelvuldig gebruik. De duurzame stempels zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit en zorgen voor een duidelijke en stabiele afdruk.

 

Een afgekeurd stempel met datum

Een afgekeurd of goedgekeurd stempel kan gecombineerd worden met een datumstempel. We beschikken zowel over zelfinktende als over handstempels met een datum erop. De datum wordt steeds handmatig ingesteld met behulp van een handig draaimechanisme en staat meestal in het midden van de afdruk.

Bedrijven die zowel een afgekeurd als een goedgekeurd stempel nodig hebben, laten vaak twee verschillende modellen ontwerpen. We beschikken echter ook over woord-datumstempels. Dit zijn stempels met een doordraaibare datum en met doordraaibare woorden, zodat u met één en dezelfde stempels dossiers kan goed- en afkeuren.

 

Een afgekeurd stempel laten maken bij Bureaustempels is erg eenvoudig

Een stempel voor afkeur laten maken kan bij Bureaustempels. We beschikken namelijk over een ruim assortiment aan stempels van de beste kwaliteit. Elke stempel wordt met een moderne lasermachine bewerkt en zorgt dan ook voor een scherpe en gedetailleerde stempelafdruk. Een afgekeurd of goedgekeurd stempel kan u bovendien met een doordraaibare datum laten maken. Dit soort stempels is ontzettend populair op de boekhoudkundige afdelingen van veel bedrijven. De stempels maken het werk namelijk erg overzichtelijk en zorgen er dan ook voor dat er veel minder fouten gemaakt worden!

Gaat u bij ons een stempel kopen maar heeft u nog een vraag? Profiteer van onze perfecte ondersteuning en stel uw vraag per chat, bel ons of mail ons. Wij staan u graag te woord.