Reliefstempel

Reliefstempels, blinddruktang of preegstempel zijn stempels zonder inkt voor een unieke indruk.

Reliefstempels, ook wel blinddruktang genoemd.

Reliefstempels: Stempels zonder inkt voor een unieke en luxe indruk.

Wat is een reliefstempel?

Reliefstempels zijn blinddruk/ preegtangen zonder inkt. Tussen deze tang leg je een papiertje en zo pers je een verschil wat we ook wel een relief noemen.

Waarvoor worden reliefstempels gebruikt?

Reliefstempels zorgen ervoor dat uw stempel onuitwisbaar in het papier wordt geperst (dit noemen wij een relief). Deze speciale stempels zorgen voor een persoonlijk kenmerk waardoor deze vaak gebruikt worden om speciale documenten zoals enveloppen, briefpapier, visitekaartjes of uitnodigen te stempelen. Ook zijn deze te gebruiken voor geboortekaartjes of uw trouwkaart te stempelen.

Kan ik mijn eigen logo en/of afbeelding/tekst gebruiken in een reliefstempel?

Ja, U kunt uw eigen logo gebruiken. Zorg er wel voor dat deze niet al te gedetailleerd is en in zwart wit. Het beste kunt u een PDF, EPS, JPG of AI aanleveren. Tekst is ook mogelijk op deze tangen maar zorg ervoor dat deze wel een minimale punt grootte hebben van 12.

Welke type tangen bestaan er?

In ons assortiment vindt u vele verschillende soorten blinddruktangen. Denk hierbij aan ronde maar ook rechthoekige. De behuizing is in verschillende kleuren te verkrijgen namelijk zwart, chrome of roze. Deze tangen worden vaak gebruikt als EX Libris stempel. (Ex Libris = eigendomsmerk)

Wat is de levertijd van Reliefstempels?

Onze levertijd is 1 werkdag. Als u uw ontwerp/ logo plus uw gegevens voor verzending voor 15.00 uur in de ochtend aanlevert, wordt deze dezelfde werkdag nog in productie genomen en verzonden.

EX Libris stempel

Deze speciale stempel die vroeger vaak gebruikt werd als stempel in je boeken. Zo kon je laten weten welk boek van wie is/was. De laatste jaren is dit een terugkomende rage. De stempels die hiervoor gebruikt worden kan je niet uitvegen vanwege het relief.

Nog meer informatie nodig...

Mocht u nog niet genoeg geïnformeerd zijn over onze reliefstempels, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag! Onze contact gegevens vindt u onder het kopje Contacts. Via onderstaande link kunt u ook meteen een kijkje nemen in ons assortiment van verschillende blinddruktangen. Heeft u nog op en/of aanmerkingen, dan horen wij deze ook graag.

Reliefstempels

Tags:
Reliefstempel

Reliefstempels, blinddruktang of preegstempel zijn stempels zonder inkt voor een unieke indruk.

Colop Stempels

Colop heeft één van de meest uitgebreide serie stempels die in de markt te vinden zijn. Een grote keuze uit formaten maar ook een grote keuze uit stempel toepassingen. U kunt uw stempel volledig laten personaliseren inclusief uw logo of een andere afbeelding. Ook boekhoudstempels (blokstempels) kunt u online van Colop bestellen met of zonder doordraaibare datum. De inkten in de zelfinktende Colop stempels zijn altijd op waterbasis.