Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Vereenvoudig uw boekhoudproces met de veelzijdige Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Afdrukformaat: 68 x 49mm

93,78 Excl. btw
113,47 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Vereenvoudig uw boekhoudproces met de veelzijdige Boekhoudstempel Colop Classic 2800!

Met de Boekhoudstempel Colop Classic 2800 wordt uw boekhouding efficiënter en gestroomlijnder dan ooit tevoren. Deze handige zelfinktende stempel is speciaal ontworpen om snel en nauwkeurig veelgebruikte tekst en cijfers op documenten te plaatsen, waardoor u waardevolle tijd bespaart en de kans op fouten minimaliseert. De standaard boekhoudafdruk maakt deze stempel betrouwbaar en gebruiksvriendelijk voor het markeren van belangrijke informatie.

Met een ruim afdrukformaat van 68x49mm biedt de Boekhoudstempel Colop Classic 2800 voldoende ruimte om al uw gegevens helder weer te geven. Pas de afdruk volledig naar wens aan via een eenvoudig online ontwerpproces, zodat deze naadloos aansluit bij uw eigen boekhoudstijl. U heeft volledige controle over de lay-out en het lettertype.

 

Voordelen:

Langdurige bruikbaarheid: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente vervanging.

Efficiënt en tijdbesparend: Met slechts één druk op de knop stempelt u snel en nauwkeurig, wat kostbare tijd bespaart en de kans op fouten bij handmatig invoeren vermindert.

Personaliseerbaar: Ontwerp de afdruk geheel naar uw wensen online, zodat u belangrijke informatie kunt benadrukken en uw documenten een professionele uitstraling geeft.

Ruim afdrukformaat: Het royale afdrukformaat van 68x49mm biedt voldoende ruimte voor alle benodigde gegevens op één stempelafdruk, waardoor de verwerking van documenten efficiënter verloopt.

De Boekhoudstempel Colop Classic 2800 is een onmisbare partner voor uw boekhoudbehoeften, dankzij de veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Vereenvoudig uw boekhoudproces en ervaar het gemak van deze krachtige boekhoudstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.