Trodat Professional 5208

Trodat 5208 zelfinktende stempel. Max. 10 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

Afdrukformaat: 68 x 47mm

101,23 Excl. btw
122,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Professional 5208 -  De ultieme stempel

De Trodat Professional 5208 is een van de grotere Trodat stempels en is te vergelijken met de Colop Classic 2800 stempel. Deze Trodat is een milieuvriendelijke stempel. Het inktkussentje gaat 4000 - 7000 afdrukken mee. Wanneer deze op begint te raken kunt u deze eenvoudig vervangen voor een nieuw kussentje. Max. afdrukformaat van deze stempel is 68 x 47 mm

De Trodat Professional 5208 is een ware professional in stempeltechnologie. Met zijn geavanceerde ontwerp en ongeëvenaarde prestaties is deze stempel een essentieel instrument voor elke moderne werkplek.

 

Kenmerken van de Trodat 5208:

  • Geavanceerd Ontwerp: De Trodat 5208 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor u moeiteloos kunt stempelen zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Nauwkeurige Positionering: Dankzij het transparante venster aan de onderkant van de stempel kunt u de exacte positie van de afdruk zien, wat resulteert in perfect gepositioneerde stempels, elke keer weer.
  • Gemakkelijke Inktvervanging: Het vervangen van het inktkussen is een fluitje van een cent, zodat u snel weer aan de slag kunt zonder gedoe.
  • Online Ontwerpopties: Maak gebruik van onze intuïtieve online ontwerpmodule om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften. Voeg tekst toe, upload uw logo en bekijk een digitale proefdruk voordat u bestelt.
  • Milieuvriendelijk: Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid is de Trodat 5208 CO2-neutraal, zodat u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een schonere planeet.

Met zijn soepele stempelbeweging en scherpe afdrukkwaliteit zorgt de Trodat Professional 5208 voor consistente resultaten, ongeacht de taak. Of u nu documenten markeert, formulieren aftekent of enveloppen stempelt, deze stempel levert telkens weer een professioneel resultaat.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met vakmanschap, is de Trodat Professional 5208 gebouwd om lang mee te gaan. Of u nu dagelijks stempelt op kantoor of af en toe thuis, deze stempel staat garant voor betrouwbare prestaties, keer op keer.

Met de Trodat Professional 5208 kunt u uw stempel volledig aanpassen aan uw behoeften. Voeg tekst toe, combineer met een logo of kies uit verschillende inktkleuren om uw stempel uniek te maken. Met onze online ontwerpopties heeft u volledige vrijheid om uw stempel te personaliseren zoals u dat wilt.

 

Kies voor kwaliteit met Trodat Professional 5208

Met zijn compromisloze kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid is de Trodat Professional 5208 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige stempeloplossing. Investeer in de Trodat Professional 5208 en ervaar de perfecte combinatie van prestaties en betrouwbaarheid voor al uw stempelbehoeften.

 

Stempelplaatje Trodat Professional 5208

Reserve inktkussen 6/58

Ander model boven de 5208: Trodat Professional 5211

Ander model onder de 5208: Trodat Professional 5274

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.