Boekhoudstempel Colop Printer 30

Boekhoudstempel Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,50 Excl. btw
28,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 30 is altijd klaar voor gebruik

Ontdek de Colop Printer 30, een geavanceerde boekhoudstempel met een ingebouwd inktmechanisme dat uw administratieve taken efficiënter en moeiteloos maakt. Met zijn gestroomlijnde ontwerp zorgt deze stempel altijd voor een professionele uitstraling en levert hij consistente, scherpe afdrukken, ongeacht de frequentie van gebruik.

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Zelfinktend ontwerp: Met het slimme zelfinktende systeem is gedoe met het vervangen van inktkussens verleden tijd. De Colop Printer 30 is altijd klaar voor gebruik en zorgt voor duidelijke, vlekkeloze afdrukken zonder geknoei.
  • Duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, staat deze stempel garant voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Het stevige frame en de duurzame stempelplaat zorgen voor blijvende kwaliteit.
  • Standaard design: Het tijdloze ontwerp van deze boekhoudstempel bevat de gebruikelijke boekhoudsymbolen en -teksten, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen en uw administratie er georganiseerd uitziet.
  • Scherpe afdrukken: Dankzij het geïntegreerde inktkussentje levert de Colop Printer 30 scherpe en heldere afdrukken die uw informatie duidelijk communiceren en een blijvende indruk maken.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Eenvoudig in gebruik voor iedereen. Met een simpele druk plaatst u moeiteloos stempels op papier, enveloppen en andere materialen.
  • Veelzijdigheid: Hoewel deze stempel speciaal is ontworpen voor boekhoudkundige taken, kunt u hem ook inzetten voor verschillende andere administratieve doeleinden, zoals facturatie en documentbeheer.

Kies voor de Colop Printer 30 als uw betrouwbare partner voor boekhoud- en administratieve werkzaamheden. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en duurzame constructie stroomlijnt deze hoogwaardige zelfinktende boekhoudstempel uw workflow en geeft het een professionele uitstraling aan al uw documenten. Ervaar zelf het gemak en de prestaties van de Colop Printer 30 en verhoog de efficiëntie van uw administratie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.