Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4912 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 47 x 18mm

24,96 Excl. btw
30,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4912: De ultieme stempelervaring

De Trodat Printy 4912 is een zeer handige adresstempel met max. 5 regels waar zowel tekst als een logo op kunnen. Het maximale afdrukformaat van deze stempel is 47 x 18 mm. Het kussentje wat in deze stempel zit gaat enkele duizenden afdrukken mee en kan worden vervangen indien dit nodig is. Ook het tekstplaatje kan worden vervangen indien u gaat verhuizen of wanneer er gegevens veranderen.

 

Trodat 4912 veelzijdige stempel

Betreed de wereld van efficiëntie en veelzijdigheid met de Trodat Printy 4912, dé belichaming van een moderne, zelfinktende stempel. Deze stempel tilt jouw stempelervaring naar een heel nieuw niveau, waarbij functionaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Ontdek wat de Trodat Printy 4912 zo uniek maakt.

Met een indrukwekkend afdrukformaat van 47 mm x 18 mm biedt de Trodat Printy 4912 voldoende ruimte voor duidelijke, scherpe afdrukken. Of je nu jouw bedrijfsadres, een belangrijke datum of een gepersonaliseerde boodschap wilt stempelen, deze stempel staat altijd klaar om indruk te maken. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je hem moeiteloos kunt meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Kleuren spelen een belangrijke rol in expressie, en dat geldt ook voor stempels. Met de Trodat Printy 4912 kan je jouw creativiteit de vrije loop laten, want hij wordt geleverd met een scala aan kleuren inktkussens. Of je nu kiest voor het tijdloze zwart, het zakelijke blauw, het opvallende rood of het verfrissende groen, deze stempel biedt keuzemogelijkheden die bij jouw persoonlijke stijl en behoeften passen. En wees gerust, de inkt is op waterbasis, waardoor jouw afdrukken er niet alleen professioneel uitzien, maar ook milieuvriendelijk zijn.

 

Printy 4912 vervang onderdelen

Vervangbaarheid is een sleutelkenmerk van de Trodat Printy 4912. Als je merkt dat de tekst niet meer accuraat is of als je een nieuwe boodschap wilt overbrengen, hoef je enkel het tekstplaatje te vervangen. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en bespaart je de kosten en moeite van het vervangen van de hele stempel. De Trodat Printy 4912 past zich aan jouw veranderende behoeften aan, zodat je altijd een stempelafdruk kan maken die exact klopt.

Duurzaamheid is een ander aspect waar de Trodat Printy 4912 in uitblinkt. Het inktkussentje kan tot wel 4000 tot 7000 afdrukken meegaan voordat het vervangen moet worden. Dit betekent dat je langdurig kan vertrouwen op consistente, hoogwaardige afdrukken zonder gedoe of onderbrekingen. De Trodat Printy 4912 is jouw betrouwbare partner, klaar om jouw stempelbehoeften te vervullen.

Ervaar de kracht van de Trodat Printy 4912 en ontdek hoe hij jouw stempelervaring transformeert. Of je nu een professional bent die dagelijks documenten verwerkt, een creatieve geest die gepersonaliseerde berichten wilt overbrengen, of gewoon iemand die efficiëntie op prijs stelt, deze stempel staat voor jou klaar. Bestel vandaag nog jouw eigen Trodat Printy 4912 en ontdek hoe stempelen een plezierige en moeiteloze taak wordt.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4912

Inktkussentje Trodat Printy 4912

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.