Boekhoudstempel Colop Printer 53

Boekhoudstempel Colop Printer 53

Afdrukformaat: 45 x 30mm

36,96 Excl. btw
44,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De veelzijdige Colop Printer 53 - De perfecte boekhoudstempel

Ontdek nu de veelzijdige Colop Printer 53 - De perfecte boekhoudstempel met een ingebouwd, standaard ontwerp en handige zelfinktende eigenschappen. Deze hoogwaardige stempel is speciaal ontwikkeld voor boekhoudkundige toepassingen en maakt het markeren van cruciale documenten bijzonder eenvoudig.

 

Belangrijkste kenmerken:

Automatische inkttoevoer: Dankzij de geïntegreerde inktcartridge is het gedoe met losse inktkussens voorgoed verleden tijd. De Colop Printer 53 voorziet het stempelkussen bij elke afdruk automatisch van verse inkt, voor professionele resultaten zonder vlekken.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Dit robuuste ontwerp staat garant voor langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Reken op duizenden haarscherpe afdrukken zonder zorgen over slijtage.

Standaard ontwerp, toch professioneel: De boekhoudstempel wordt geleverd met een standaard "Boekhouding" ontwerp. Dit straalt professionaliteit uit en zorgt voor een georganiseerde uitstraling van uw belangrijke documenten.

Gebruiksgemak: De Colop Printer 53 is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een comfortabele grip voor nauwkeurige positionering van de afdrukken.

Flexibiliteit in personalisatie: Hoewel dit model een standaard ontwerp heeft, kunt u de stempel toch aanpassen met individuele tekst, logo's of data. Hierdoor voldoet de stempel aan de unieke behoeften van uw boekhoudafdeling.

 

Technische specificaties:

  • Afdrukformaat: 45 x 30 mm
  • Standaard tekst: "Boekhouding"
  • Type stempel: Zelfinktend
  • Beschikbare inktkleuren: Zwart, blauw, rood, groen (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Materiaal: Stevig kunststof omhulsel
  • Navulbare inkt: Ja, indien nodig
  • Aantal afdrukken per inktvulling: Gemiddeld tot 5000 afdrukken

Met de Colop Printer 53 boekhoudstempel maakt u boekhoudprocessen een fluitje van een cent. Vereenvoudig uw werk en geef uw belangrijke documenten een professionele uitstraling met deze betrouwbare en handige stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.