4929_front

Trodat Printy 4929

Trodat Printy 4929 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 50 x 30mm

31,52 Excl. btw
38,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 4929: Uitmuntende Stempelkwaliteit

Op zoek naar een stempel die echt indruk maakt? De Trodat Printy 4929 biedt niet alleen topkwaliteit maar ook veelzijdigheid. Met een royale afdrukgrootte van maximaal 50x30 mm of 7 regels geeft deze stempel je de ruimte voor zowel tekst als logo's. Het compacte design, vervaardigd uit duurzame materialen, maakt de Trodat Printy 4929 niet alleen krachtig maar ook bestand tegen de tand des tijds.

 

Trodat 4929: Efficiëntie in Vorm

Trodat 4929 tilt efficiëntie en precisie naar een hoger niveau. Dit geliefde model staat garant voor heldere, scherpe afdrukken en het ingebouwde stempelkussentje gaat duizenden afdrukken mee. Voor extra gemak is een nieuw of extra inktkussentje (E/4929) altijd apart verkrijgbaar.

 

De Voordelen van de Trodat Printy 4929

Groot Afdrukformaat: Met een indrukwekkende maximale afdrukgrootte van 50x30 mm biedt de Trodat Printy 4929 voldoende ruimte voor al je stempelbehoeften.

Kies je Inktkleur: Personaliseer je stempel met zwart, blauw, rood, of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten en voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798.

Vervangbaar Tekstplaatje: Houd je stempel actueel door eenvoudig het tekstplaatje te vervangen wanneer nodig.

Gebruiksvriendelijke Opmaak Module: Maak gebruik van onze handige opmaakmodule om je stempel vorm te geven. Bekijk een drukproef en plaats moeiteloos je bestelling.

Duurzaam en Snel: Het stevige en compacte ontwerp met hoogwaardige componenten zorgt voor snelle levertijden en maakt deze stempel zowel sterk als duurzaam.

 

Trodat 4929: Milieubewust en Duurzaam

Trodat blijft toegewijd aan het milieu, en de Trodat Printy 4929 is daar het bewijs van. Als klimaatneutrale bestseller combineert deze stempel hoogwaardige materialen met onuitwisbare stempelinkt op waterbasis voor een milieubewuste stempelervaring.

 

Nauwkeurigheid met de Printy 4929

Dankzij de indicatoren en het transparante frame van de Trodat Printy 4929 zijn nauwkeurige afdrukken en een perfecte uitlijning gegarandeerd. De constructie en hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat elke afdruk scherp en helder is.

Kortom, de Trodat Printy 4929 biedt een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid. Maak de keuze voor kwaliteit en efficiëntie met deze hoogwaardige Trodat-stempel, ideaal voor al je stempelbehoeften.

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4929 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4929

Zoekt u een groter model? Trodat Printy 4928 max. afdrukformaat 60x33mm 

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 35

Kijk ook eens bij de EOS 35

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.