Boekstempel

Uw boekstempel, deel van uw dagelijks kantoormateriaal. 

Ook al wordt een groot deel van uw boekhouding elektronisch uitgevoerd, toch zijn boekhoudstempels en blokstempels nog altijd onmisbaar in boekhouding en accountancy. Niet alleen boekhouders maar ook ZZP'ers hebben boekstempels nodig voor een heel aantal administratieve taken. Een boekstempel helpt u efficiënter te werken. Bij bureaustempels laat u uw boekstempel op maat maken en wij leveren binnen 1 à 2 werkdagen!

  • Kies het model en formaat van de gewenste stempel
  • Ontwerp hier online uw eigen boekstempel
  • Of ontwerp uw stempel in Excel, maak een pdf en upload deze hier
  • Levertijd 1 à 2 dagen

 

Kijk hier voor alle:

Administratiestempels

 

Boekstempel

Uw boekhoudstempel op maat gemaakt

In ons gamma vindt u al een heel aantal standaard stempels voor de boekhouding. Wij hebben bijvoorbeeld blokstempels, datumstempels en boekstempels met een combinatie van tekst en datum. Daarmee komt u al een heel eind. Maar waarschijnlijk heeft u meer nodig dan dat. Daarom maken wij om het even welke stempel die u nodig heeft op maat. Als u boekstukken zoals facturen of offertes, uitgaande en inkomende post of andere officiële documenten moet markeren of registreren, dan maken wij uw boekstempel op maat. U bepaalt zelf wat op de boekingsstempel of blokstempel moet komen. U kiest gewoon het type van stempel uit en personaliseert hem.

 

Kies uw stempel voor de boekhouding

Voor uw boekhouding hebben wij onder meer onze EOS stempels. Deze geven een zeer scherpe afdruk en werken met sneldrogende inkt. Dit type van stempel is ideaal voor kantoor. Ze geven een prima resultaat op een oppervlak zoals papier. Onze Colop Printer stempels zijn zelfinktend en zeer betrouwbaar. Ook dit type is uiterst geschikt voor kantoorwerk. U kiest uw stempel voor boekhouding precies in functie van wat u ermee wilt doen. Wij hebben verschillende afmetingen van boekingsstempels in ons aanbod. Als u twijfelt welke stempel u zou kiezen of u wilt meer informatie over de toepassingen, vraag ons gerust welke stempel voor de boekhouding u het beste kiest. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

 

Personaliseer uw boekhoudstempel

Bij onze verschillende stempels voor boekhouding vindt u een tool om uw stempel te personaliseren. U kiest één van onze standaard templates of u laadt eenvoudig uw eigen ontwerp op. U krijgt te zien hoe uw stempel voor de boekhouding er zal uitzien. Bent u niet tevreden? Dan kunt u de stempel voor boekhouding nog altijd wijzigen.

ALTIJD PERFECT WERK DANKZIJ BOEKSTEMPELS VAN BUREAUSTEMPELS

Bij Bureaustempels gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij hebben enkel gerenommeerde merken in onze webshop. De printplaatjes van onze boekhoudstempels worden met lasertechnologie uitgesneden. Daardoor krijgt u altijd een zeer scherp resultaat met uw boekingsstempel. Door het gebruik van een boekhoudstempel zal uw boekhouding ook volledig in orde zijn. Boekstempels zijn een soort van controle voor uzelf of voor uw boekhouder. Alle gegevens die op uw documenten moeten vermeld worden, worden dan ook netjes aangeduid.

 

BLOKSTEMPEL

Een blokstempel bestaat uit allerlei hokjes waarin ene tekst staat of waarin u gegevens kan invullen. Dit kunt u online maken, gebruik maken van één van de modellen die wij aanbieden of u maakt hem eerst zelf in Exel. In Exel kunt u zelf een verdeling maken en de blokjes scheiden d.m.v. een rand 1 punt geven. Bent u tevreden, dan maakt u ene PDF van uw ontwerp voor de blokstempel en deze kunt u dan opladen bij de stempel van uw keuze.

 

UW BOEKINGSSTEMPEL BESTELLEN BIJ BUREAUSTEMPELS

Van zodra u uw keuze van stempel voor boekhouding heeft gemaakt en u heeft hem gepersonaliseerd, stuurt u uw bestelling online door. Wij maken zelf de stempels in onze stempelfabriek en werken niet met tussenpersonen. Daardoor kunnen wij onze prijzen zeer voordelig houden. Ook de levering gaat zeer snel. Als u vandaag nog voor 15:00 uur bestelt, versturen wij uw boekhoudstempel vandaag nog. U krijgt uw boekingsstempel zeer snel geleverd. Binnenkort kunt u er gerust van zijn dat uw administratie en uw boekhouding perfect verzorgd is.
Heeft u nog vragen over onze boekingsstempels of andere types van stempels, contacteer ons en wij adviseren u graag.