Brandmerk stempel

Uw eigen brandmerk in hout. Hout met branden voorzien van een logo is een goedkope en makkelijke manier om bijvoorbeeld kratten, kisten, paletten of andere houten verpakking permanent te markeren. Eens u een brandstempel met een logo brandmerk voor hout heeft, heeft u enkel nog hitte nodig. 

De elektrische brandmerken van Bureaustempels zijn van hoge kwaliteit zodat u er zeer lang mee kunt werken. Een brandmerk in hout kan zowel functioneel als decoratief aangebracht worden. Het wordt zowel professioneel als door hobbyisten gebruikt. Een brandstempel met eigen logo komt het meeste voor.

  • Kies de juiste afmeting voor uw brandstempel uit
  • Ontwerp uw afbeelding online of upload uw afbeelding
  • Levertijd 1 a 5 werkdagen
  • Geen verzendkosten voor een brandstempel
  • Standaard afgesteld voor branden in gewoon hout
  • Schaf een warmteregelaar aan voor zacht hout, kunststof, kurk of leder.

 

Netspanningsregelaar

Brandmerk stempel

Hout brandmerken

Het merken met een brandstempel is permanent. Het merk zal niet uitgeveegd worden, zal niet wegslijten of door weersomstandigheden verdwijnen. Eens het is aangebracht, blijft het voor jaren zitten. Een mooi brandmerk maken is niet moeilijk. In de houtverpakkingsindustrie is brandmerken verplicht. U moet op het hout het IPPC-logo aanbrengen. Dit bevat het IPPC-symbool, de korenaar, en tevens ook de landcode, het type van de behandeling van de goederen en het geregistreerde ondernemingsnummer. Bij Bureaustempels ontwerpt u uw eigen stempel voor op hout. U doet dit eenvoudig online via onze webshop. Vervolgens kunt u uw brandstempel laten maken.

 

Waarop letten bij het kiezen van het brandmerk stempel voor hout

Als u een brandmerk gaat laten maken, dan moet u op een aantal zaken letten:

  • de drukt van de stempel op het oppervlak
  • het vermogen van het brandijzer, uitgedrukt in Watt
  • hoe lang is de tijd die nodig is om het oppervlak te brandmerken
  • de brandplaat temperatuur


Bekijk ook of u een warmteregelaar, een netspanningsregelaar voor electrische brandstempels, nodig heeft. Voor zacht hout heeft u een warmteregelaar nodig, voor hard hout niet. Ook als u van plan bent een brandmerk stempel te kopen voor andere materialen zoals karton, leer of kunststof wilt gebruiken, is een warmteregelaar nodig. Een elektrisch brandmerk stempel laten maken is zeer praktisch. De bediening is zeer eenvoudig, de stempel is snel warm en u heeft altijd hetzelfde mooie resultaat. Het type brandstempel ALK is de meest verkochte. Deze zijn voor veelvuldig gebruik op hout leer, kunststof en kurk. De S-Serie en de HPL-serie is voor zeer grote oppervlakten.

 

BRANDMERK LOGO LATEN MAKEN OF TEKST

Via onze webshop kunt u het ontwerp voor uw brandmerk stempel zelf maken. Een brandmerk laten maken duurt niet lang. U kiest eerst het formaat van het brandmerk. In ons assortiment vindt u van kleine stempels tot zeer grote stempels. Wij hebben ronde en rechthoekige stempels. Als u weet welke stempel u wilt, dan gaat u online uw eigen brandmerk maken door het te personaliseren. U kiest bijvoorbeeld een tekst, een afbeelding of een combinatie van deze twee. Voor de tekst van het brandmerk kiest u eenvoudig het lettertype en de grote van de letters.

Indien u voor uw stempel voor op hout ook een afbeelding wilt, dan upload u deze gewoon. Deze mogen in de gebruikelijke formats zijn: pdf, jpg, tip, bmp, eps of ai bijvoorbeeld. Kies een duidelijke, niet te ingewikkelde tekening voor uw brandstempel. Hoe strakker de tekening op uw stempel voor op hout is, hoe beter het resultaat. Een duidelijk merkteken in hout valt mooi op en de boodschap is dan zeer duidelijk. Een eigen ontwerp maken heeft het voordeel dat u zelf kiest wat er op de stempel komt te staan. U kunt er een eigen persoonlijke toets aan geven en daarmee uw verpakking een herkenbare uitstraling geven.

 

EXTRA BRANDPLATEN OF ANDERE ACCESSOIRES NODIG?!

Om hout te voorzien van een permanent teken of logo heeft u misschien verschillende brandmerken nodig. Het is niet nodig om telkens een andere stempel voor op hout aan te kopen. U kunt ook afzonderlijke brandplaten aankopen. Door eenvoudig de brandplaten te vervangen in uw brandstempelhouder kunt u meerdere brandmerken maken. Wat hierbij wel van belang is dat u bij de ALK brandmerkstempels binnen het bepaalde typenummer blijft. U kunt de formaten buiten een nummertype niet onderling wisselen. Het zelf verwisselen van de brandplaten kan ook alleen met de ALK-serie.

Kijk ook eens bij onze brandstempel onderdelen en accessoires. U kunt bijvoorbeeld een brandstempel standaard aankopen op uw hete brandstempel veilig neer te leggen. Zo beschadigt u uw werkoppervlak niet. Of wat denkt u van een brandmerkhouder waarmee u sneller en makkelijker werkt en het resultaat mooier is? U legt de brandtang als hij heet is gewoon even veilig weg op de brandtanghouder. Of heeft u een netspanningsregelaar of vervangend verwarmingselement nodig? Ook dit hebben wij in ons aanbod.

 

BRANDSTEMPELS KOPEN BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Laat uw brandmerk logo of brandmerk letters maken door Bureaustempels. Wij hebben jarenlange ervaring en onze experts geven u graag raad. De bestelling van uw brandstempel voor hout kunststof of leer doet u eenvoudig online. Als u uw elektrische brandstempel voor 15:00 uur bestelt, dan wordt hij binnen enkele dagen verstuurd. Misschien heeft u nog twijfels over welke brandmerk stempel voor hout u nodig heeft, of u heeft vragen over het ontwerpen ervan? Contacteer ons en wij helpen u verder! Vanaf nu wordt het brandmerken van hout een zeer makkelijk klus!