Brandstempels hout

Kies onze brandstempels hout voor een perfecte brandafdruk. 

Wilt u een brandstempel voor hout en daarbij ook een mooi brandmerk? Met onze hout brandstempels drukt u een zeer verzorgd brandmerk in hout. Bij Bureaustempels kunt u uw eigen brandmerk maken c.q. ontwerpen. Een eigen stempel branden in hout, bijvoorbeeld op kratten, pallets of andere houten oppervlakken wordt nu een makkelijke taak! Het resultaat is perfect!

  • Bepaal het oppervlak dat uw wilt branden
  • Kies de juiste brandstempel daarbij uit
  • Maak online uw ontwerp of upload een bestaand ontwerp
  • En maak de bestelling af
  • Voor een brandstempel rekenen wij geen verzendkosten
  • Levertijd 2 à 10 werkdagen

Alle brandstempels

Brandstempels hout

Waarom uw logo in hout branden

Een logo brandmerken in hout kan voor vele doeleinden nodig zijn. In de houtverpakkingsindustrie is het wettelijk verplicht om bepaalde gegevens en merktekens met een houtbrand stempel aan te brengen. Of u kunt bijvoorbeeld uw logo in hout branden om uw houten kratten makkelijk te herkennen tussen andere kratten. Door een logo te branden in het hout, zult u veel minder kratten kwijt raken. Ook hobbyisten houtbewerkers werken soms graag met een brandstempel voor hout. Zij gaan bijvoorbeeld een logo branden in hout om een decoratief stuk te creëren. Welke redenen u ook heeft om een stempel in hout te branden, wij zorgen ervoor dat u kwalitatief werk kunt leveren.

 

Uw eigen brandmerk maken, welke brandstempel voor hout kiest u?

Een logo op hout branden is een minutieus werk. Er zijn een aantal elementen waarmee u rekening moet houden als u uw hout brandstempel kiest. De temperatuur van de brandplaat en het vermogen van de stempel zijn belangrijk. Het soort hout waarvoor u de houtbrand stempel aankoopt, speelt ook een rol in uw keuze. En de nodige tijd om het logo te brandmerken in het hout is belangrijk. Daarnaast is uiteraard ook de grootte en de vorm van de brandstempel voor hout van belang. Vraag meer informatie aan onze medewerkers over het aanbrengen van een brandstempel in hout. Zij kunnen u precies vertellen welke brandstempel voor hout het meest geschikt is voor u.

 

VOOR ELKE TAAK EEN ANDERE BRANDPLAAT

Als u een hout brandstempel aankoopt, dan kunt u makkelijk de brandplaat vervangen. U hoeft dus niet verschillende hout brandstempels aan te kopen voor verschillende merktekens. U kunt een bepaald logo in hout branden, de brandplaat vervangen en een andere logo branden in hout. Dit bespaart u heel wat kosten en u kunt zonder veel moeite talloze ontwerpen van logo in hout branden. 

De brandplaten zijn zeer makkelijk te vervangen. Onze brandstempels zijn qua wattage altijd op hout afgesteld. Maak eerst altijd een probeersel om de druk en de brandtijd vast te stellen alvorens u op het goede materiaal gaat branden.

 

VEILIG WERKEN MET BRANDSTEMPELS

Als u een stempel gebruikt om hout te branden, dan bent u met hitte bezig. Veiligheid tijdens het werk is zeer belangrijk. Bij een houtbrand stempel voor zacht hout zal u een warmteregelaar nodig hebben. Ook als u de houtbrand stempel voor andere materialen zoals leer, kurk en kunststof wilt gebruiken, is een netspanningsregelaar noodzakelijk. En denk ook aan een tafelstandaard voor brandtangen. Hiermee laat u uw stempel rustig en veilig liggen tijdens het stempel branden in hout. De stempel raakt geen enkel ander oppervlak en het risico op brand of verschroeide oppervlakken wordt aanzienlijk verminderd. En heeft u een vervangend verwarmingselement nodig? Wij hebben deze eveneens in onze webshop.

 

UW BRANDSTEMPEL KOPEN BIJ BUREAUSTEMPELS

U kunt zelf uw brandstempel ontwerpen en bestellen bij Bureaustempels. Met de online tool stelt u uw stempel samen. U kiest een tekst en kiest daarbij de lettergrootte en het lettertype. Als u hierbij een afbeelding wilt combineren, dan laadt u die eenvoudig op. U maakt de opbouw van uw stempel online en ziet meteen het resultaat. Kies vooral een eenvoudige en duidelijke afbeelding. Zo zal u het beste resultaat halen bij het logo branden in hout. Heeft u graag nog meer informatie over het branden in hout, over de verschillende stempels en de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar. Zij geven u graag uitleg over hoe u best een logo op hout kunt branden. Doe de bestelling van uw brandstempel online en u krijgt hem snel thuis geleverd.