Uw bedrijfslogo in leder met een unieke brandstempel voor leer

Een brandstempel voor op leer zorgt voor een speciale en bijzonder mooie afdruk. Op deze manier wordt een eigen ontwerp, een bepaalde afbeelding of tekst namelijk als het ware in het leer gebrand. Bij Bureaustempels maken we elke brandstempel volledig op maat. We beschikken over verschillende formaten en diverse uitvoeringen, waardoor u bij ons dan ook steeds een gepaste oplossing vindt.

  • Maak een keuze uit onze brandstempel
  • Klik op het product en start met uw ontwerp of upload uw ontwerp
  • Bestel uw brandstempel
  • Bestel uw netspanningsregelaar
  • Levertijd ca 2 à 5 werkdagen

Alles over brandstempels

brandstempel voor leer

Wat is het voordeel van een brandstempel op leer

Een brandstempel is een authentieke manier om een bepaalde afbeelding of tekst op een leren ondergrond te plaatsen. Met de stempel zorgt u voor een ambachtelijk effect en geeft u een stoere uitstraling aan het product.

Ten opzichte van stempels met inkt brengt een brandstempel verschillende voordelen met zich mee, zeker voor een leren ondergrond. De stempelafdruk is namelijk bestand tegen chemicaliën of oplosmiddel, UV licht heeft geen invloed op het resultaat en de afbeelding komt zeer natuurlijk over. Een brandstempel is dan ook de ideale manier om uw leren producten van uw bedrijfslogo of merknaam te voorzien.

 

WAARVOOR WORDT EEN LEER STEMPEL MET EEN EIGEN LOGO GEBRUIKT?

Een logo, afbeelding of tekst in leer branden, wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Leer is namelijk een veelzijdig materiaal waar riemen, kleding, portemonnees en meubels uit vervaardigd worden. Brandmerken is een veilige manier om het leer te personaliseren zonder het oppervlak te beschadigen. Bovendien zorgt een brandstempel met tekst of logo voor een bijzonder mooie afdruk die perfect bij de authentieke en luxe uitstraling van leer past.

 

Hoe werkt een brandstempel voor leer?

Al onze brandstempels met eigen logo of tekst werken elektrisch en zijn dan ook erg eenvoudig te gebruiken voor het branden in leer. Bovendien warmen de stempels snel op en zijn ze na enkele minuten al klaar voor gebruik. Om een logo in leer te branden, hebt u een warmteregelaar nodig. Standaard brandstempels zijn namelijk enkel geschikt voor een houten ondergrond, voor alle andere oppervlaktes moet u een netspanningsregelaar gebruiken.

Voor een optimaal eindresultaat is het erg belangrijk dat de juiste temperatuur bereikt wordt en dat u voldoende druk uitoefent. Test de elektrische brandstempel daarom eerst meermaals op een afvalstukje tot u de perfecte stempelafdruk verkrijgt. Na het stempelen moet u de brandstempel op een stenen of ijzeren plaat laten afkoelen. Gebruik hier nooit water voor, de elektrische componenten kunnen namelijk breken als ze nat worden.

 

EEN BRANDSTEMPEL VOOR OP LEER

Bij Bureaustempels beschikken we over diverse brandstempels voor leer. Om de goede kwaliteit te verzekeren, werken we enkel met stempels van bekende topmerken, zoals ALK, HLP en S-serie stempels. Voor afdrukken op leer raden we de Duitse ALK brandstempels aan. Deze stempels warmen erg snel op en zorgen voor een mooie en gelijkmatige afdruk.

Naast verschillende brandstempels voor op leer kan u bij ons ook losse brandplaatjes en verschillende brandstempel accessoires bestellen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een netspanningsregelaar, een handige standaard om de brandstempels te laten afkoelen en een Hendel Press die voor een prachtige en rechte afdruk zorgt.

 

VERSCHILLENDE LEERSTEMPELS MET EEN EIGEN LOGO

Brandstempels zijn niet de enige stempels die geschikt zijn om leer te bewerken. In ons assortiment vindt u verder ook slagstempels voor op leer en leuke handmatige leerstempels. De authentieke slagstempels zorgen voor een uniek resultaat. Met een hamer tikt u op de stempel, waardoor er een reliëf in het leer ontstaat. We beschikken zowel over standaard slagstempels als over slagstempels op maat. Erg populair zijn letterstempels voor op leer. Met letterstempels voor leer kan u verschillende woorden samenstellen en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

Handstempels zijn dan weer eenvoudig en snel te gebruiken. Let er wel op dat u de handstempels niet gebruikt met inkt op waterbasis. Deze inkt hecht namelijk niet op leer. We raden dan ook het StazOn stempelkussen met inkt op alcohol basis aan. Deze sneldrogende inkt kan zonder problemen op leer gebruikt worden en de kans op vlekken is dan ook miniem. Stempels laten maken gaat nog sneller dan een brandstempel laten maken. Deze laatste ontvangt u binnen enkele dagen tot een week.

 

EEN LEERSTEMPEL MET EIGEN LOGO KOOPT U BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

Uw bedrijfslogo of speciale tekst in leer plaatsen is een zeer efficiënte manier om uw bedrijf naamsbekendheid te bezorgen. Bij Bureaustempels hebben we dan ook een ruim en gevarieerd assortiment aan stempels voor leer samengesteld. Elk product is eenvoudig met een afbeelding, tekst of bedrijfslogo te personaliseren.

De leerstempel kan u zelf in onze online creator ontwerpen en we sturen u meteen een proefdruk toe. Na goedkeuring kunt u de brandstempel aan kopen. We werken enkel met de beste Europese merken samen en onze stempels zijn dan ook steeds van een uitstekende kwaliteit. Bovendien zorgen we voor een snelle levering en bieden we elk product aan een zeer scherpe prijs aan.

Twijfel dan ook niet langer om deze unieke leer brandstempel te bestellen met eigen logo bij Bureaustempels! Heeft u nog vragen? E mail, chat of bel ons dan. Wij staan u graag te woord.