Colop Classic 2600 Green Line

Colop Classic 2600GL

Colop Classic 2600 Green Line zelfinktende stempel. Max. 8 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

71,72 Excl. btw
86,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2600 GL - Een Stempel met Oog voor het Milieu

De Colop Classic 2600 GL is een hoogwaardige zelfinktende stempel die moeiteloos en efficiënt uw documenten voorziet van een markering. Met een maximaal afdrukformaat van 58x37mm kunt u op een professionele wijze tekst en/of afbeeldingen aanbrengen. De stevige metalen behuizing maakt deze stempel uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik, waardoor u er lang plezier van zult hebben.

 

Voordelen:

  • Langdurig ingebouwd stempelkussen: De stempel beschikt over een ingebouwd kussen dat langdurig meegaat, goed voor 4.000 tot 7.000 afdrukken alvorens te moeten vervangen worden. Dit zorgt voor een langere levensduur en vermindert de behoefte aan frequente vervangingen.
  • Eenvoudig te vervangen stempelkussen: U kunt het stempelkussen gemakkelijk zelf vervangen, wat tijd en moeite bespaart. Hierdoor kunt u ononderbroken blijven stempelen.
  • Flexibiliteit in tekst en afbeelding: Als de tekst verandert, kunt u altijd een nieuw stempelplaatje bestellen en deze moeiteloos vervangen. Hierdoor blijft uw stempel up-to-date en geschikt voor diverse situaties.
  • Milieubewust ontwerp: De Colop Classic 2600 GL behoort tot de Green Line-producten, waarbij maar liefst 80% van het materiaal uit gerecycled kunststof bestaat. Door te kiezen voor deze stempel draagt u actief bij aan een duurzamere wereld en vermindert u uw ecologische impact.

In het kort, de Colop Classic 2600 GL is een betrouwbare en veelzijdige zelfinktende stempel met een langdurig milieuvriendelijk ontwerp. Dankzij het ingebouwde kussen, het gemak van vervanging en het gebruik van milieubewuste materialen, biedt deze stempel een ideale oplossing voor efficiënt stempelwerk op kantoor of thuis.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.