Trodat Professional 5274

Trodat Professional 5274

Trodat 5274 zelfinktende stempel. Max. 8 regels met tekst en/of logo. Zeer stevige stempel.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

77,75 Excl. btw
94,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Kracht van de Trodat Professional 5274

De Trodat Professional 5274 is een van de grotere Trodat stempels en is te vergelijken met de Colop Classic 2800 stempel. Deze Trodat is een milieuvriendelijke stempel. Het inktkussentje gaat 4000 - 7000 afdrukken mee. Wanneer deze op begint te raken kunt u deze eenvoudig vervangen voor een nieuw kussentje. Max. afdrukformaat van deze stempel is 60 x 40 mm.

De Trodat Professional 5274 is een geavanceerde stempeloplossing die voldoet aan de behoeften van moderne professionals. Met een focus op duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak, is deze stempel een onmisbaar instrument voor kantoorwerkzaamheden en administratieve taken.

 

Robuuste Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Trodat Professional 5274 duurzaamheid en betrouwbaarheid voor intensief gebruik.

Ergonomisch Ontwerp: Ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, minimaliseert deze stempel vermoeidheid en trillingen, waardoor u moeiteloos en nauwkeurig kunt stempelen.

Onberispelijke Afdrukken: De Trodat Professional 5274 levert consistente, heldere en scherpe afdrukken van hoge kwaliteit, voor een professionele uitstraling.

Eenvoudig Inktvervangingssysteem: Het innovatieve inktvervangingssysteem maakt het gemakkelijk om de inktcartridge te vervangen, zonder gedoe of geknoei.

Milieuvriendelijk Ontwerp: Trodat's toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het CO2-neutrale ontwerp van de Trodat Professional 5274, waardoor u een milieubewuste keuze maakt.

Maatwerk Opties: Personaliseer uw stempel met uw bedrijfslogo of andere aangepaste details, voor een unieke en professionele uitstraling.

Nauwkeurige Positionering: Met het transparante onderstempelvlak kunt u de afdruk nauwkeurig plaatsen, waardoor fouten worden geminimaliseerd en elke stempel perfect wordt gepositioneerd.

Duurzame Watergedragen Inkt: De stempel maakt gebruik van hoogwaardige watergedragen inkt die voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en geschikt is voor diverse papiersoorten.

 

Online ontwerpmogelijkheden voor de Trodat 5274

Met de gebruiksvriendelijke online ontwerptool van Trodat kunt u uw Trodat 5274 stempel eenvoudig aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Ontwerp, bekijk en beoordeel uw stempelontwerp voordat u bestelt, voor een moeiteloze en gepersonaliseerde ervaring.

 

Trodat's visie op duurzaamheid: CO2-neutrale innovatie

Als marktleider op het gebied van stempeloplossingen streeft Trodat naar duurzame praktijken. Door te investeren in CO2-compensatieprojecten, zoals het Gold Standard VER-programma, draagt Trodat bij aan een schonere en groenere toekomst.

 

Professional 5274 - 60x40mm afdruk

Met een maximaal afdrukformaat van 60x40mm biedt de Trodat Professional 5274 voldoende ruimte voor tekst en logo's. Kies uit verschillende inktkleuren, zoals zwart, blauw, rood of groen, voor een stempel die perfect past bij uw huisstijl.

 

Model kleiner dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5206

Model groter dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5208

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.