Colop Classic 2800

Colop Classic 2800

Colop Classic 2800 zelfinktende stempel. Max. 10 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 68 x 49mm

93,78 Excl. btw
113,47 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop Classic 2800 - Een Duurzame Zelfinktende Stempel voor Regelmatig Gebruik

Maak kennis met de Colop Classic 2800, een hoogwaardige zelfinktende stempel die is ontworpen voor frequent en langdurig gebruik. Het stevige metalen frame zorgt voor betrouwbaarheid en maakt het de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Dankzij het ingebouwde stempelkussen kunt u direct en zonder geknoei met inkt stempelen. Het kussen kan indrukwekkend veel afdrukken produceren, namelijk 4.000 tot 7.000 stuks, voordat het aan vervanging toe is.

 

Voordelen:

Uitstekende Kwaliteit: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt de Colop Classic 2800 consistente en betrouwbare prestaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor veeleisende taken.

Handig Zelfinktend Kussen: Dankzij het geïntegreerde stempelkussen hoeft u niet apart inkt aan te brengen. Geniet van snel, efficiënt stempelen zonder geknoei, en houd uw werkplek netjes.

Langdurige Prestaties: Het stempelkussen kan indrukwekkend veel afdrukken maken, namelijk 4.000 tot 7.000 stuks, voordat het aan vervanging toe is. Zo kunt u ononderbroken blijven stempelen.

Eenvoudige Vervanging: Wanneer het stempelkussen leeg is, vervangt u het eenvoudig. Dit zorgt voor een moeiteloze ervaring, zodat u snel weer verder kunt stempelen.

Volledig Aanpasbaar: Als uw teksten of logo's veranderen, hoeft u geen nieuwe stempel aan te schaffen. Bestel gewoon een nieuw tekstplaatje voor uw Colop Classic 2800, een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor diverse behoeften.

De Colop Classic 2800 biedt een betrouwbare en stevige zelfinktende stempel, speciaal ontworpen voor frequent gebruik. Met de mogelijkheid om het tekstplaatje aan te passen, blijft deze stempel geschikt voor uw veranderende behoeften in de loop van de tijd. Of het nu voor professioneel of persoonlijk gebruik is, deze stempel zal ongetwijfeld een onmisbaar instrument worden voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.