Colop eXpert 3960

Colop eXpert 3960

Metalen datumstempel van topkwaliteit voor max. 10 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 106 x 55mm

157,53 Excl. btw
190,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Verrijk uw afdrukken met de Colop eXpert 3960

De veelzijdige zelfinktende stempel voor al uw behoeften!

De Colop eXpert 3960 staat bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels en biedt een scala aan mogelijkheden. Deze zelfinktende stempel is een krachtige tool die aan al uw stempelwensen voldoet. Met een afdrukformaat van maximaal 106x55mm kunt u gemakkelijk unieke stempelafdrukken creëren, of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere essentiële informatie.

 

Kenmerken:

  • Efficiënt en gemakkelijk in gebruik dankzij het zelfinktende mechanisme.
  • Geniet van de vrijheid om uw eigen stempelafdrukken online te ontwerpen.
  • Duurzaam en robuust ontwerp voor langdurige prestaties.
  • De centrale plaatsing van de datum op de tekstplaat zorgt voor stabiele afdrukken.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee, tot wel 4.000 a 7.000 afdrukken.

 

Beschrijving: Met de Colop eXpert 3960 haalt u een betrouwbare stempel in huis die aan al uw zakelijke en persoonlijke stempelbehoeften voldoet. Of het nu gaat om het dagelijks stempelen van documenten of het markeren van belangrijke berichten, deze stempel levert altijd scherpe en duidelijke afdrukken.

Ontwerp uw stempels: Dankzij het ruime afdrukformaat kunt u met gemak uw eigen stempelafdrukken ontwerpen en aanpassen aan uw specifieke wensen. Geef uw creativiteit de vrije loop en maak indruk met elke afdruk die u maakt.

Duurzaam en betrouwbaar: De Colop eXpert 3960 is ontworpen om lang mee te gaan en intensief gebruik te weerstaan. Met het ingebouwde inktkussentje kunt u duizenden afdrukken maken voordat u het hoeft te vervangen.

Stabiele afdrukken: Dankzij de slimme plaatsing van de datum op de tekstplaat krijgt u altijd een stabiele en consistente afdruk. U kunt vertrouwen op een helder resultaat, zelfs bij herhaaldelijk gebruik.

Veelzijdigheid voor elke toepassing: De Colop eXpert 3960 is geschikt voor tal van toepassingen, of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke afdrukken. Met deze veelzijdige stempel bent u altijd voorbereid op elke stempeltaak.

Eenvoudig in gebruik: Dankzij het zelfinktende mechanisme is deze stempel uiterst gebruiksvriendelijk. U heeft geen apart stempelkussen nodig, wat het stempelen snel en gemakkelijk maakt. Met de Colop eXpert 3960 kunt u meteen aan de slag en uw afdrukken naar een hoger niveau tillen.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.