Colop Expert datumstempel

De Colop Expert datumstempel is van metaal gemaakt en is bedoeld voor zeer veelvuldig gebruik. Hij ligt zeer goed in de hand. De eXpert Line is de meest solide stempel die er is. Het datumblok van de Colop eXpert datumstempel is voorzien van 12 jaartallen. U kunt uw eigen tekst en/of logo online ontwerpen. Deze komt dan om de datum heen te staan. Voor de stabiliteit van de stempel staat de datum altijd in het midden.

Datumstempels met / zonder extra tekst Met 10 jaartallen Stempel hier online ontwerpen
 1. Colop eXpert R3040 datumstempel
  Colop eXpert R3040/D

  Metalen ronde datumstempel van topkwaliteit voor max. 6 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: Ø40mm

  100,39 Excl. btw 121,47 Incl. btw
 2. Colop eXpert 3160 datumstempel
  Colop eXpert 3160

  Colop eXpert 3160 D. Max. 2 regels eigen tekst/logo plus datum. Zeer solide uitvoering.

  Afdrukformaat: 41 x 24mm

  82,74 Excl. btw 100,12 Incl. btw
 3. Colop eXpert 3360
  Colop eXpert 3360

  Metalen datumstempel van topkwaliteit voor max. 4 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: 45 x 30mm

  84,95 Excl. btw 102,79 Incl. btw
 4. Colop eXpert 3660
  Colop eXpert 3660

  Metalen datumstempel van topkwaliteit voor max. 6 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: 58 x 37mm

  100,39 Excl. btw 121,47 Incl. btw
 5. Colop eXpert 3860 datumstempel
  Colop eXpert 3860

  Colop eXpert 3860 datum met 8 regels eigen tekst/logo plus datum. Topkwaliteit.

  Afdrukformaat: 68 x 49mm

  124,10 Excl. btw 150,16 Incl. btw
 6. Colop eXpert 3960
  Colop eXpert 3960

  Metalen datumstempel van topkwaliteit voor max. 10 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: 106 x 55mm

  157,53 Excl. btw 190,61 Incl. btw
 7. Colop eXpert 3960 DD
  Colop eXpert 3960 DD

  Metalen datumstempel (2 datums naast elkaar) van topkwaliteit voor max. 10 regels met tekst en/of logo.

  Afdrukformaat: 106 x 55mm

  167,69 Excl. btw 202,90 Incl. btw
 8. Colop Expert Line 3960 LD
  Colop eXpert 3960 LD

  Colop eXpert 3960 LD - Zelfinktende Datum/Tekst Stempel. Afdrukformaat 106x55mm

  Afdrukformaat: 106 x 55mm

  157,53 Excl. btw 190,61 Incl. btw
 9. Colop eXpert 3960 RD

  Colop eXpert 3960/RD datum/tekststempel met maximale afdruk 106x55mm.

  Afdrukformaat: 106 x 55mm

  157,53 Excl. btw 190,61 Incl. btw

Colop Expert datumstempel

De Colop Expert datumstempel is van metaal gemaakt en is bedoeld voor zeer veelvuldig gebruik. Hij ligt zeer goed in de hand. De eXpert Line is de meest solide stempel die er is. Het datumblok van de Colop eXpert datumstempel is voorzien van 12 jaartallen. U kunt uw eigen tekst en/of logo online ontwerpen. Deze komt dan om de datum heen te staan. Voor de stabiliteit van de stempel staat de datum altijd in het midden.

Datumstempels met / zonder extra tekst Met 10 jaartallen Stempel hier online ontwerpen

STEMPEL VOOR DE ADMINISTATIE

De Colop eXpert datumstempel is een echte robuuste duurzame stempel. Hij is zeer geschikt voor in de werkplaats en winkel. Als boekhoudstempel is hij, vanwege zijn afdrukformaat, ook ideaal. U kunt om de datum heen een vakverdeling maken voor de boekhouding. Maar ook in andere beroepen wordt deze stempel zeer vaak gebruikt.
Deze stempel heeft een doordraaibaar datumblok. U kunt iedere dag de datum "stellen" en stempelen. Twaalf jaar lang! Na 12 jaar zijn de jaartallen allemaal gebruikt en moet u een nieuwe stempel aanschaffen. Alleen het datumblok vervangen is geen optie. Wel kunt u tussendoor het stempelplaatje laten aanpassen als u een andere afdruk wilt. Kijk daarvoor naar het hoofdstukje "stempelplaatjes".

 

Diverse types in onze Colop eXpert Line

In functie van wat u met uw stempel wil gaan doen, kiest u het type van de stempel.
Onze Colop eXpert 3160 bijvoorbeeld is bedoeld voor 2 regels tekst en/of logo en heeft een afdrukformaat van 41 mm x 24 mm.
De Colop eXpert 3660 is een stempel die maximum 6 regels heeft en een afdrukformaat van 58 mm x 37 mm.
De Colop eXpert 3860 biedt zomaar eventjes 8 regels en heeft een afdrukformaat van 68 mm x 49 mm.
Nog groter is onze Colop eXpert 3960 met maar liefst 10 regels en het afdrukformaat van deze stempel is 106 mm x 55 mm.
En we hebben ook een ronde datumstempel met tekstplaat, onze Colop eXpert R3040/D met een doorsnede van 40 mm.
Dit zijn niet de enige formaten. U kiest precies dat formaat en dat aantal regels dat perfect bij uw taken past. Ontdek ze hier allemaal in onze webshop!

 

WAAROM KIEZEN VOOR DE COLOP EXPERT DATUMSTEMPEL?

Zoals u al kon lezen in onze Colop eXpert een zeer degelijke en robuuste datumstempel van metaal. Hij is vergelijkbaar met de Trodat Professional reeks. De bouw van de stempel laat toe dat u door middel van het stevige handvat voldoende druk kunt zetten wanneer u stempelt.
Vergelijken we even deze Colop eXpert stempels met onze Colop Printer datumstempel reeks. De Colop Printer reeks is compacter en is vooral bedoeld om vaak mee te nemen op de baan, naar vergaderingen, bij klanten... De Colop eXpert reeks is een robuuste datumstempel en is eerder bedoeld als vast attribuut op uw bureau.
De Colop eXpert reeks zijn datumstempels met tekstplaat en ze zijn zelfinktend. U hoeft dus nooit achter uw afzonderlijk inktkussen te zoeken om deze stempels te gebruiken.
Een ander voordeel van deze stempels is dat u ze zelf kunt ontwerpen en daarmee een persoonlijke touch kunt geven aan een datum op uw documenten.

UW EIGEN COLOP EXPERT DATUMSTEMPEL ONTWERPEN

Bij bureaustempels kunt u snel en eenvoudig een eigen ontwerp maken voor uw datumstempels met tekstplaat. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een ontwerp te maken in Excel en dit dan als PDF weg te schrijven. Vervolgens kunt u deze PDF weer bij ons uploaden. Let er wel op dat het "gat" in de afdruk in het midden zit en ca 11 mm x 31 mm groot is. Hierin komt dan de datum te staan.

 

EEN ANDERE STEMPELPLAAT OF INKTKUSSENTJE NODIG?

Wil u op een gegeven moment een andere tekst en/of logo meegeven met de datum? Dan bestelt u eenvoudig een ander zelf ontworpen tekstplaatje en u vervangt het in de stempel. Hetzelfde geldt ook voor het Colop Expert inktkussentje. Is uw inktkussentje leeg of wil u met een andere kleur stempelen? Dan vervangt u gewoon het kussentje. Doordat deze onderdelen makkelijk zijn te vervangen in de stempel, hoeft u slechts één stempel aan te kopen en u heeft toch verschillende mogelijkheden.

 

OP ZOEK NAAR ANDERE STEMPELS? VRAAG HET ONS GERUST!

Bent u tevreden over uw robuuste datumstempel van de Colop eXpert reeks maar zoekt u nog andere stempels? Laat ons weten wat u precies wenst, wij helpen u op uw zoektocht. Misschien wil u ook op andere materialen dan op papier stempelen, bijvoorbeeld op leer of op kunststof. Of u zoekt een automatisch doordraaiende stempel, een beroepenstempel of een houten handstempel. We hebben ook zeer bijzondere stempels zoals stempelpennen, blinddrukstempels, lakstempels en brandstempels. Ook heel grote 'wiegstempels' vind u bij ons. U laat het ons weten en wij zoeken de perfecte stempel voor u.

 

Uw Colop eXpert datumstempel bestellen via internet

Bij Bureaustempels.be hoeft u uw huis of kantoor niet uit om degelijke datumstempels met tekstplaat te kopen. U bestelt ze gewoon online via onze webshop. Doordat wij onze eigen stempelfabriek hebben, werken wij aan zeer democratische prijzen. En wij leveren zeer snel. Vandaag voor 15:00u uw stempel bestellen betekent dat hij vandaag nog wordt verstuurd en dat u hem binnen zeer korte tijd geleverd krijgt. Wil u graag meer weten over onze datumstempels met tekstplaat van Colop Expert, over andere stempels of over inktkussentjes en andere accessoires? Contacteer onze klantendienst. Zij vertellen er u alles over.