Colop eXpert 3960 RD

Colop eXpert 3960/RD datum/tekststempel met maximale afdruk 106x55mm.

Afdrukformaat: 106 x 55mm

157,53 Excl. btw
190,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Veelzijdige Colop eXpert 3960 RD - Zelfinktende Stempel voor diverse toepassingen!

De Colop eXpert 3960 RD is een krachtige en multifunctionele zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels. Met dit stempelapparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdruk ontwerpen en afdrukken, met een maximale grootte van 106x55mm. Het biedt ruimte voor maximaal 12 regels tekst - 6 boven de datum en 6 eronder - maar u kunt ook minder regels gebruiken, afhankelijk van uw behoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Krachtige en multifunctionele zelfinktende stempel
  • Ingebouwd inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee
  • Stempelafdruk van maximaal 106x55mm
  • Uniek ontwerp: de datum bevindt zich rechts van het midden, afwijkend van standaard datumstempels
  • Eenvoudig en snel uw eigen stempelafdruk online ontwerpen en aanpassen
  • Geschikt voor diverse toepassingen, zoals bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten en belangrijke informatie

 

Aanvullende informatie:

De Colop eXpert 3960/RD is een betrouwbare en efficiënte stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Het unieke ontwerp plaatst de datum aan de rechterkant van het midden, wat een onderscheidend kenmerk is ten opzichte van standaard datumstempels. Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee en biedt de mogelijkheid om duizenden afdrukken te maken voordat vervanging nodig is, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Met het ruime afdrukformaat van maximaal 106x55mm heeft u genoeg ruimte om alle gewenste informatie op te nemen. Het eenvoudige online ontwerpproces stelt u in staat om uw stempel volledig aan te passen aan uw specifieke wensen. Of u nu bedrijfslogo's, contactgegevens of persoonlijke berichten moet stempelen, met de Colop eXpert 3960/RD zorgt u voor duidelijke en professionele afdrukken. Klaar om uw stempel te zetten met de veelzijdige Colop eXpert 3960/RD!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.