Colop Printer 10 zelfinktende stempel voor max 3 regels.

Colop Printer 10

Colop Printer 10 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 27 x 10mm

16,72 Excl. btw
20,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 10: De Perfecte Zelfinktende Stempel voor Efficiënt Stempelwerk

De Colop printer 10 stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 27x10mm. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 10 stempel. Max. 3 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

De Colop Printer 10, ook wel bekend als de Colop 10 of Printer 10, is dé oplossing voor al jouw stempelbehoeften. Deze hoogwaardige zelfinktende stempel combineert duurzaamheid, gebruiksgemak en aanpasbaarheid voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Compact Formaat en Kleurrijke Inktkussens

Met zijn handzame formaat, dat perfect in de hand ligt, is de Colop Printer 10 ontworpen voor moeiteloos gebruik. Of je nu namen, adressen, datums of logo's wilt stempelen, deze stempel kan het allemaal aan.

Wat de kleuren betreft, biedt de Colop Printer 10 een breed scala aan inktkussenkleuren om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Of je nu de klassieke zwarte inkt verkiest, een opvallende rode tint wenst, of liever voor een verfijnde blauwe kleur gaat, de keuze is aan jou. Elk inktkussen bevat inkt op waterbasis, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor snelle droging en vlekbestendigheid.

 

Vervangbaar Tekstplaatje voor Maximale Flexibiliteit

Een handig kenmerk van de Colop Printer 10 is het vervangbare tekstplaatje. Als de tekst die je wilt stempelen verandert, hoef je niet de hele stempel te vervangen. In plaats daarvan kun je eenvoudig het tekstplaatje verwisselen. Dit bespaart kosten en zorgt ervoor dat je altijd een stempel hebt met de meest actuele en correcte informatie.

 

Verkrijgbaarheid en Bestelmogelijkheden

Met de Colop Printer 10 ben je verzekerd van efficiënt stempelwerk. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, deze stempel staat altijd paraat om heldere en scherpe afdrukken te leveren. Dankzij de duurzame constructie, het ergonomische ontwerp en de mogelijkheid om tekstplaatjes te vervangen, biedt de Colop Printer 10 een gebruiksvriendelijke oplossing voor al je stempelbehoeften.

Bovendien draagt de Colop Printer 10 bij aan duurzaamheid, met inkt op waterbasis en een langdurige constructie die herhaaldelijk gebruik mogelijk maakt zonder kwaliteitsverlies. Met deze stempel kun je niet alleen efficiënt werken, maar ook met een gerust gevoel weten dat je een milieuvriendelijke keuze maakt.

Of je nu belangrijke documenten moet markeren, enveloppen wilt personaliseren of je eigen ontwerp wilt stempelen, de Colop Printer 10 is de ideale metgezel voor al je stempelwerk. Het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en de duurzaamheid maken deze stempel tot een must-have voor zowel professionals als particulieren.

Bestel vandaag nog jouw Colop Printer 10 bij een van de genoemde leveranciers en ontdek zelf de vele voordelen van deze hoogwaardige zelfinktende stempel. Ervaar efficiënt stempelwerk, heldere afdrukken en de mogelijkheid om je tekstplaatje aan te passen. Met de Colop Printer 10 heb je een betrouwbare en aanpasbare stempel in handen die voldoet aan al je stempelbehoeften. Zet de volgende stap in jouw stempelervaring met de Colop Printer 10 en stempel met gemak, precisie en stijl.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.