Trodat Printy 4910

Trodat Printy 4910 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 26 x 9mm

17,82 Excl. btw
21,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4910: Efficiënt Stempelen met Gemak

De Trodat Printy 4910 is een zeer geschikte stempel voor verschillenden doeleinden. Deze stempel heeft een afdrukformaat van 26x9 mm en is geschikt voor max. 3 regels tekst en/of logo. Het ingebouwd kussentje is goed voor enkele duizenden afdrukken en kan worden vervangen indien dit nodig is. De inkt in deze stempel is op waterbasis en dus zeer geschikt voor op papier.

 

Printy 4910 functionaliteit 

Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van de Trodat Printy 4910, de perfecte keuze voor moeiteloos stempelen. Of het nu gaat om zakelijk gebruik of persoonlijke toepassingen, deze zelfinktende stempel biedt de ultieme gebruikservaring.

Met zijn compact formaat van 26 x 9 mm biedt de Trodat Printy 4910 voldoende ruimte voor namen, initialen, datumstempels en andere korte teksten. Of ge nu documenten moet markeren, omslagen moet adresseren of formulieren moet invullen, deze stempel levert altijd scherpe en heldere afdrukken.

Met diverse kleurenopties voor de inktkussens kunt ge de gewenste uitstraling kiezen. Of ge nu een opvallende rode afdruk verkiest of een klassieke zwarte afdruk, de Trodat Printy 4910 heeft de juiste kleur voor uw behoeften. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor levendige resultaten, maar ook milieuvriendelijk is.

 

Trodat 4910 afdruk

Een handige eigenschap van de Trodat Printy 4910 is het vervangbaar tekstplaatje. Wanneer uw tekst verandert of ge een andere boodschap wilt overbrengen, kunt ge eenvoudig het tekstplaatje vervangen. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de stempel aan te passen aan uw specifieke vereisten.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4910

Inktkussentje Trodat Printy 4910

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4914

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.