Colop Printer 30. Kunststof zelfinktende stempel met max. 5 regels.

Colop Printer 30

Colop Printer 30 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

21,30 Excl. btw
25,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop printer 30 stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 47x18mm. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen. De inkt op deze stempel is te gebruiken op normaal papier. Ook kunt u het kussentje hergebruiken door een flesje 801 inkt te bestellen, hiermee kunt u het kussentje voorzien van een aantal druppels inkt.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 30 stempel. Max. 5 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

Wilt u een groter model, klikt dan hier en u gaat direct naar de Colop Printer 40.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.