Colop Printer 30. Kunststof zelfinktende stempel met max. 5 regels.

Colop Printer 30

Colop Printer 30 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,50 Excl. btw
28,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop printer 30 stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 47x18mm. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen. De inkt op deze stempel is te gebruiken op normaal papier. Ook kunt u het kussentje hergebruiken door een flesje 801 inkt te bestellen, hiermee kunt u het kussentje voorzien van een aantal druppels inkt.

Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 30 stempel. Max. 5 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

Wilt u een groter model, klikt dan hier en u gaat direct naar de Colop Printer 40.

 

De veelzijdige Colop Printer 30: een zelfinktende stempel voor al uw afdrukbehoeften

De Colop Printer 30 is een hoogwaardige zelfinktende stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze stempel biedt een efficiënte oplossing voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met een afdrukformaat van maximaal 47 x 18 mm en een waaier aan inktkussens op waterbasis in verschillende kleuren, voldoet de Colop Printer 30 aan al uw afdrukvereisten.

Met de Colop Printer 30 kan u eenvoudig afdrukken maken van maximaal 47 x 18 mm. Dit biedt voldoende ruimte om belangrijke informatie op uw stempel te plaatsen, zoals bedrijfsgegevens, contactinformatie of andere relevante tekst. Het unieke ontwerp van de Colop Printer 30 maakt het ook mogelijk om het tekstplaatje gemakkelijk te vervangen wanneer de tekst niet meer juist is. Zo kan u altijd professionele en actuele afdrukken maken zonder de hele stempel te moeten vervangen.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer 30 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit betekent dat elke afdruk die u maakt met deze stempel van hoge kwaliteit is, terwijl u tegelijkertijd het milieu beschermt. De inkt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de vrijheid hebt om afdrukken te maken die opvallen en uw merkidentiteit weergeven.

Het inktkussen van de Colop Printer 30 heeft een indrukwekkende capaciteit, waardoor u tot wel 4000 tot 7000 afdrukken kan maken voordat het kussen moet worden vervangen. Dit maakt de Colop Printer 30 uiterst kosteneffectief en perfect voor situaties waarin veelvuldig stempelen vereist is. U hoeft zich geen zorgen te maken over het voortdurend bijvullen of vervangen van het inktkussen, omdat het langdurig meegaat.

Of u nu documenten moet markeren, pakketten moet labelen of uw papierwerk moet organiseren, de Colop Printer 30 biedt de ideale oplossing. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak is deze stempel een betrouwbare metgezel voor uw dagelijkse afdrukbehoeften.

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 30 en ontdek de mogelijkheden die deze zelfinktende stempel biedt voor al uw afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.