Garage stempel Colop Printer 30

Garage stempel Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,50 Excl. btw
28,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 30 - Zelfinktende Stempel voor Autobedrijven

Producttekst: De Colop Printer 30 is een geavanceerde zelfinktende stempel die speciaal is ontworpen voor gebruik in autobedrijven. Met zijn gestandaardiseerde ontwerp biedt deze stempel een moeiteloze en efficiënte manier om essentiële informatie op documenten en papierwerk te markeren. Of het nu gaat om het identificeren van facturen, werkorders of andere belangrijke documenten, deze stempel vereenvoudigt de dagelijkse taken van autobedrijven op een professionele manier.

 

Voordelen:

Uitstekende Kwaliteit en Langdurigheid: Met zijn constructie van hoogwaardige materialen is de Colop Printer 30 bestand tegen intensief gebruik in de drukke omgeving van een garage, terwijl hij langdurige en consistente prestaties levert.

Ontworpen voor Autobedrijven: De gestandaardiseerde vormgeving van de stempel is specifiek afgestemd op de behoeften van autobedrijven. Hierdoor creëert u duidelijke en professionele afdrukken die essentiële informatie op documenten gemakkelijk identificeren en ordenen.

Gemakkelijk in Gebruik dankzij Zelfinkting: U hoeft zich geen zorgen te maken over aparte inktkussens of geknoei met inktflessen. Met het ingebouwde inktkussentje is de Colop Printer 30 altijd klaar voor gebruik met scherpe en heldere afdrukken.

Lange Levensduur van het Inktkussentje: Het inktkussentje heeft een indrukwekkende levensduur van ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent dat u langdurig kunt stempelen voordat het kussentje moet worden vervangen, wat kostenbesparend is.

Tijdbesparend: De Colop Printer 30 maakt het markeren van documenten snel en efficiënt, waardoor uw werkproces wordt gestroomlijnd. Dit bespaart kostbare tijd en verhoogt de algehele productiviteit van uw autobedrijf.

Compact en Draagbaar: Dankzij het handzame formaat kunt u de stempel gemakkelijk meenemen, waar u ook heen gaat. Of u nu aan uw bureau werkt of onderweg bent naar een klant, de Colop Printer 30 past moeiteloos in uw zak of tas.

Kies voor de Colop Printer 30 en ervaar de geavanceerde, zelfinktende stempel die naadloos aansluit op de behoeften van uw autobedrijf. Vereenvoudig uw administratieve taken en creëer een professionele uitstraling op al uw documenten met deze betrouwbare garagestempel.

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.