Colop Printer 35. Handige stempel voor tekst en/of logo.

Colop Printer 35

Colop Printer 35 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

28,89 Excl. btw
34,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 35 stempel is een zeer degelijke en handige stempel voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een handtekening stempel, adres stempel, logo stempel en meer. Op deze stempel kunnen max. 6 regels met tekst en/of logo geplaatst worden. Het inktkussen wat in deze zelfinktende stempel zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op begint te raken kunt u een nieuw kussentje bestellen maar u kunt ook een flesje inkt aanschaffen. Via onze handige creator kunt u zelf u stempel vormgeven. Indien dit niet lukt, contacteer ons via de chat, telefoon of de email gerust.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.