Colop Printer 40

Colop Printer 40 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

25,20 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

De Colop Printer 40 stempel is een zeer degelijke en handige stempel voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een bedrijfsstempel met tekst en/of logo. Op deze stempel kunnen max. 6 regels met tekst en/of logo geplaatst worden. Het inktkussen wat in deze zelfinktende stempel zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op begint te raken kunt u een nieuw kussentje bestellen maar u kunt ook een flesje inkt aanschaffen. Via onze handige creator kunt u zelf u stempel vormgeven. Indien dit niet lukt, contacteer ons via de chat, telefoon of de email gerust.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.