Colop Printer 40 Green Line

Colop Printer 40 GL

Colop Printer 40 Green Line. Max. 6 regels tekst en/of logo. Milieuvriendelijke stempel. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,80 Excl. btw
33,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop Printer 40 Green Line, een duurzame zelf-Inktende Stempel

De Colop printer 40 Green Line stempel is een handige kunststof stempel met een afdrukformaat van 59x23mm. Deze Milieuvriendelijke stempel is zeer geschikt als tekststempel maar ook als adresstempel. Met deze stempel kan je 4000 - 7000 afdrukken maken. Wanneer je inktkussentje op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen. De inkt op deze stempel is te gebruiken op normaal papier. Via onze handige creator kunt u zelf uw stempel ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 40 stempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo is mogelijk.

 

De Printer 40 Green Line ontworpen met gebruiksgemak in gedachten

Maak kennis met de Colop Printer 40 Green Line, een zelf-inktende stempel die niet alleen handig is, maar ook een bewuste en milieuvriendelijke keuze biedt. Deze stempel is ontworpen met innovatieve functies en vervaardigd uit duurzame materialen, waardoor het ideaal is voor zowel individuele gebruikers als bedrijven die waarde hechten aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

De Colop Printer 40 Green Line biedt een compact afdrukformaat dat perfect is voor dagelijks gebruik. Met afmetingen van 59 x 23 mm kan je moeiteloos bedrijfslogo's, adressen, namen en andere belangrijke informatie stempelen. De afdrukken zijn helder en scherp, waardoor je altijd professionele resultaten verkrijgt.

Wat deze stempel echt uniek maakt, is het gebruik van inkt op waterbasis. In tegenstelling tot traditionele inkt op oliebasis, maakt de Colop Printer 40 Green Line gebruik van inkt die gebaseerd is op water. Hierdoor bevat de inkt minder schadelijke chemicaliën en is het veel milieuvriendelijker. Als je belang hecht aan duurzaamheid, is deze stempel een ideale keuze.

Bovendien is de Colop Printer 40 Green Line ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het tekstplaatje kan eenvoudig vervangen worden, mocht de tekst niet meer correct zijn of als je een nieuwe tekst wilt gebruiken. Hierdoor hoef je geen nieuwe stempel aan te schaffen, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid door minder afval te produceren.

Het inktkussentje van de Colop Printer 40 Green Line gaat lang mee en kan tot wel 4000 tot 7000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van de stempel en minimaliseert de hoeveelheid afval. Bovendien zijn alle Colop Printers CO2-neutraal, waardoor ze geen schadelijke impact hebben op het klimaat.

 

Colop 40 Green Line. een echte milieuvriendelijke stempel

Wat deze stempel echt onderscheidt, is het feit dat de Green Line vervaardigd is uit ongeveer 80% gerecycleerd materiaal. Door gebruik te maken van gerecycleerde materialen wordt de vraag naar nieuwe grondstoffen verminderd en wordt er bijgedragen aan het verminderen van afval. Het resterende deel van de productie wordt gecompenseerd, waardoor de Colop Printer 40 Green Line een bewuste en milieuvriendelijke keuze is.

Kortom, de Colop Printer 40 Green Line is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een zelf-inktende stempel met een groen hart. Met zijn handige afdrukformaat, inkt op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, voldoet deze stempel aan al je behoeften op een duurzame en efficiënte manier. Maak een bewuste keuze en kies voor de Colop Printer 40 Green Line voor al je stempelwerkzaamheden.

 

Tekstplaatje Colop Printer 40

Inktkussentje Colop Printer 40

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – 47x18mm

Colop Printer 50 Green Line – 69x30mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.