Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4913 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 58 x 22mm

29,61 Excl. btw
35,83 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4913: De Perfecte Zelf-Inktende Stempel voor Vlekkeloze Afdrukken

De Trodat Printy 4913 is een zeer handige adres stempel met max. 6 regels waar zowel tekst als een logo op kunnen. Het maximale afdrukformaat van deze stempel is 58 x 22 mm. Het kussentje wat in deze stempel zit gaat enkele duizenden afdrukken mee en kan worden vervangen indien dit nodig is. Ook het tekstplaatje kan worden vervangen indien u gaat verhuizen of wanneer er gegevens veranderen.

 

 

Trodat 4913 voor zorgeloos stempelen

Welkom in de wereld van zorgeloos stempelen met de Trodat Printy 4913. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel is ontworpen om vlekkeloze en professionele afdrukken te leveren en zal je versteld doen staan van zijn uitstekende prestaties. Of je nu een ondernemer bent die stempels gebruikt voor zakelijke doeleinden of een creatieve geest met een passie voor personalisatie, de Trodat Printy 4913 is jouw ideale metgezel.

Dankzij het handige afdrukformaat van 58mm x 22mm biedt de Trodat Printy 4913 voldoende ruimte om heldere en goed leesbare afdrukken te maken. Of je nu bedrijfsgegevens, contactinformatie of een persoonlijke boodschap wilt stempelen, deze stempel levert consequent scherpe resultaten die indruk maken.

Wat de Trodat Printy 4913 nog aantrekkelijker maakt, is de keuze uit verschillende kleuren inktkussens. Met klassiek zwart, zakelijk blauw, opvallend rood en levendig groen kun je de stempel aanpassen aan jouw eigen stijl en voorkeur. Zo voeg je niet alleen een persoonlijk tintje toe aan je afdrukken, maar zorg je ook voor een professionele uitstraling.

Een ander voordeel van de Trodat Printy 4913 is het gebruik van inkt op waterbasis. Je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken of uitvegen op je afdrukken. De inkt droogt snel en zorgt voor een onberispelijk resultaat. Bovendien is de inkt op waterbasis milieuvriendelijk en veilig, zodat je met een gerust hart kunt stempelen en bijdraagt aan een duurzamere wereld.

 

 

Printy 4913 is een gebruiksvriendelijke stempel

De Trodat Printy 4913 is ook uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het vervangbare tekstplaatje. Als de tekst niet meer up-to-date is of als je een andere boodschap wilt communiceren, hoef je enkel het tekstplaatje te vervangen en je bent klaar om te stempelen. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt er ook voor dat je altijd de juiste informatie kunt delen.

En dat is nog niet alles! Het duurzame inktkussentje van de Trodat Printy 4913 gaat lang mee. Met een indrukwekkende capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van het gebruik, kun je vertrouwen op deze stempel voor al je stempelbehoeften. Dit betekent minder onderhoud en meer efficiëntie in je werkproces.

Kortom, de Trodat Printy 4913 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige zelf-inktende stempel. Met zijn optimale afdrukformaat, verschillende kleuren inktkussens, inkt op waterbasis en handig vervangbaar tekstplaatje, biedt deze stempel een ongeëvenaarde stempelervaring. Waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de Trodat Printy 4913 en geniet van vlekkeloze afdrukken bij elke stempel!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4913

Inktkussentje Trodat Printy 4913

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.