Colop Printer 50

Colop Printer 50

Colop Printer 50 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,55 Excl. btw
39,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 50 stempel is een Stempel die zeer geschikt is als bedrijfsstempel. Denk aan een logo met daaronder of langs het logo de gegevens van uw bedrijf. Deze stempel heeft een afdrukformaat van 69 x 30 mm en is helemaal vorm te geven via onze handige creator. Indien u tekst op deze stempel wilt kunt u maximaal 7 regels tekst plaatsen. Het inktkussen wat in Colop 50 zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op raakt kan je eenvoudig een nieuw inktkussentje kopen en deze vervangen.

 

Colop Printer 50: De Perfecte Zelf-inktende Stempel voor al uw Stempelbehoeften

De Colop Printer 50 is een hoogwaardige zelf-inktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of u nu een professional bent die regelmatig documenten stempelt of een particulier die persoonlijke creatieve projecten wil verfraaien, deze stempel biedt de veelzijdigheid en kwaliteit die u nodig hebt. Met zijn uitstekende functionaliteit en duurzaamheid is de Colop Printer 50 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stempeloplossing.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 is het indrukwekkende afdrukformaat. Met een maximale afdrukafmeting van 69x30mm. kunt u gemakkelijk belangrijke informatie en logo's op verschillende documenten en oppervlakken stempelen. Of u nu een adres wilt toevoegen aan een envelop, een handtekening wilt plaatsen op een contract of uw bedrijfslogo wilt afdrukken op een pakket, de Colop Printer 50 maakt het mogelijk. Met zijn nauwkeurige afdrukken zorgt deze stempel voor een professionele uitstraling van al uw documenten.

Een ander voordeel van de Colop Printer 50 zijn de hoogwaardige inktkussens die worden gebruikt. Deze stempel wordt geleverd met inktkussens in verschillende kleuren, waardoor u de vrijheid hebt om te kiezen welke kleur het beste bij uw behoeften past. Of het nu zwart, rood, blauw of groen is, de inkt op waterbasis zorgt voor scherpe en heldere afdrukken zonder vlekken achter te laten. Bovendien droogt de inkt snel en vervaagt deze niet, waardoor uw afdrukken er professioneel uitzien en lang meegaan.

 

Nieuw tekstpaatje

Een van de handige eigenschappen van de Colop Printer 50 is de mogelijkheid om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen. Als de tekst op het plaatje niet meer correct is of als u een nieuwe boodschap wilt toevoegen, kunt u gewoon het tekstplaatje verwisselen zonder een geheel nieuwe stempel te hoeven aanschaffen. Dit bespaart u tijd en geld, en maakt de Colop Printer 50 een kosteneffectieve oplossing op lange termijn. Met de mogelijkheid om tekstplaatjes te verwisselen, kunt u uw stempel altijd up-to-date houden en aanpassen aan uw veranderende behoeften.

 

Inktkussentje gaat lang mee

De duurzaamheid van de Colop Printer 50 is ook een belangrijk aspect om te benadrukken. Het inktkussentje is ontworpen om maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee te gaan. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente inktvervangingen. Of u nu regelmatig stempelt in een druk kantoor of af en toe een stempel nodig heeft voor persoonlijke doeleinden, de Colop Printer 50 biedt langdurige prestaties zonder dat u zich constant zorgen hoeft te maken over het vervangen van het inktkussentje. Dit maakt de stempel uiterst efficiënt en betrouwbaar.

 

Betrouwbare stempel

Kortom, de Colop Printer 50 is een hoogwaardige en betrouwbare zelf-inktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met zijn indrukwekkende afdrukformaat, kleurrijke inktkussens op waterbasis, vervangbare tekstplaatjes en duurzaamheid biedt deze stempel de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Of u nu documenten stempelt, creatieve projecten verbetert of uw bedrijfsidentiteit versterkt, de Colop Printer 50 staat voor u klaar.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van de Colop Printer 50. Verbeter uw stempelwerk met professionele en nauwkeurige afdrukken. Bespaar tijd en geld met de mogelijkheid om tekstplaatjes eenvoudig te vervangen. En geniet van de duurzaamheid en betrouwbaarheid die deze stempel te bieden heeft. Kies voor de Colop Printer 50 en zet uw stempel op perfectie!

 

Reservekussen Colop printer 50

Tekstplaatje Colop Printer 50

Kleiner model Colop Printer 40

Groter model Colop printer 60

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.