Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Green Line. Max. 7 regels tekst en/of logo. Milieuvriendelijke stempel. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: 69 x 30mm

33,38 Excl. btw
40,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 50 Green Line: Een Milieubewuste Keuze

De Colop Printer 50 Green Line stempel is een milieuvriendelijke stempel die bestaat uit 65% - 80% gerecycled kunststof. Het afdrukformaat van deze Green Line stempel is 69 x 30 mm en bevat 7 regels met tekst en/of logo. Het inktkussentje wat in deze stempel zit gaat 4.000 - 7.000 afdrukken mee. Wanneer deze op begint te raken kunt u deze eenvoudig vervangen door een nieuw kussentje.

De Colop Printer 50 Green Line is een veelzijdige stempel die ontworpen is met oog voor het milieu. Met zijn compact formaat en ingebouwd inktkussentje biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor allerlei afdrukbehoeften. In deze tekst zullen we de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 Green Line belichten, waaronder het afdrukformaat, de kleuren inktkussens, de inkt op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen.

 

Colop 50 Green Line. Afdrukformaat en Kleuren Inktkussens

De Colop Printer 50 Green Line heeft een afdrukformaat van 69x30mm, waardoor hij geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nu een logo, adres of andere informatie wilt afdrukken, deze stempel biedt voldoende ruimte voor een duidelijke en professionele afdruk. Bovendien wordt de stempel geleverd met vier kleuren inktkussens: zwart, blauw, rood en groen. Zo kan je de gewenste kleur kiezen voor je afdrukken, afhankelijk van de context of je persoonlijke voorkeur.

 

Inkt op Waterbasis en Vervangbaar Tekstplaatje

Een belangrijk voordeel van de Colop Printer 50 Green Line is dat de inkt op waterbasis is. Dit betekent dat de inkt milieuvriendelijk is en geen schadelijke chemicaliën bevat. Bovendien droogt de inkt snel en vervaagt hij niet gemakkelijk, zodat je afdrukken langdurig leesbaar blijven.

Als de tekst op het tekstplaatje niet meer juist is of als je een andere tekst wilt gebruiken, kan je het tekstplaatje eenvoudig vervangen. Je kan gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen en deze in de stempel plaatsen. Dit maakt de Colop Printer 50 Green Line een flexibel en duurzaam hulpmiddel voor al je afdrukbehoeften.

 

Printer 50 Green Line CO2-neutraal en Gerecycled Materiaal

Het meest opmerkelijke aspect van de Colop Printer 50 Green Line is zijn milieubewuste ontwerp. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat nog een stap verder. Deze variant is gemaakt van ongeveer 80% gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het resterende deel van de productie wordt gecompenseerd, waardoor deze stempel een uitstekende keuze is voor wie belang hecht aan duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

 

Conclusie: Kies voor de Colop Printer 50 Green Line

De Colop Printer 50 Green Line is een veelzijdige stempel die niet alleen uitblinkt in functionaliteit, maar ook in milieubewustzijn. Met zijn afdrukformaat van 69x30mm, kleuren inktkussens, inkt op waterbasis en vervangbaar tekstplaatje biedt deze stempel alles wat je nodig hebt voor duidelijke en professionele afdrukken. Bovendien maakt het gebruik van gerecycled materiaal en CO2-neutraliteit van de Green Line een bewuste keuze voor een duurzamere toekomst. Kies voor de Colop Printer 50 Green Line en draag bij aan een milieuvriendelijke en verantwoorde werkomgeving.

 

Tekstplaatje Colop Printer 50

Inktkussentje Colop Printer 50

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 59x23mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.