Apotheek Colop Printer 50

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,55 Excl. btw
39,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 50

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 50, speciaal ontworpen voor apotheken. Deze compacte en gebruiksvriendelijke stempelprinter met een afdrukformaat van 69x30mm levert scherpe en duidelijke afdrukken. Personaliseer met tekst, logo's en symbolen voor een professionele uitstraling. Dankzij de duurzame constructie gaat de printer lang mee en is de inktvervanging efficiënt. Ideaal voor het afdrukken op recepten, medicijnverpakkingen en andere essentiële documenten, om de efficiëntie en duidelijkheid in apotheken te vergroten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.