Garage stempel Colop Printer 50

Garage stempel Colop Printer 50

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,55 Excl. btw
39,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De veelzijdige Colop Printer 50 - Stempel voor Autobedrijven

De Colop Printer 50 is een geavanceerde stempel die speciaal is ontworpen voor het gebruik in autobedrijven. Met zijn gestandaardiseerde ontwerp biedt deze stempel een efficiënte oplossing om belangrijke informatie snel en gemakkelijk te markeren op verschillende documenten en formulieren binnen uw garage. De gebruiksvriendelijke eigenschappen maken het stempelen van gegevens een moeiteloze taak.

Voordelen:

 

  • Uitstekende Duurzaamheid: De Colop Printer 50 is gebouwd om lang mee te gaan. Het ingebouwde inktkussentje kan tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken leveren voordat het moet worden vervangen, wat betekent dat u lange tijd zonder onderbreking kunt stempelen.
  • Tijdbesparend: Dankzij het geautomatiseerde zelfinktende mechanisme is de stempel direct klaar voor gebruik, zonder dat u afzonderlijke inktkussentjes hoeft bij te vullen. Hierdoor bespaart u kostbare tijd in uw dagelijkse taken.
  • Standaard Ontwerp: Het uniforme ontwerp van de stempel maakt het een ideale keuze voor autobedrijven. Het zorgt voor duidelijke en professionele afdrukken van uw bedrijfsinformatie of logo op diverse documenten.
  • Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 50 garandeert scherpe, heldere afdrukken, wat een professionele uitstraling aan uw documenten geeft en vertrouwen wekt bij klanten en partners.
  • Milieuvriendelijk: Met het zelfinktende mechanisme wordt er minder afval geproduceerd dan bij traditionele stempels met losse inktkussentjes, waardoor u bijdraagt aan een milieubewuste aanpak binnen uw bedrijf.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Colop Printer 50 - een onmisbare stempel voor uw autobedrijf. Dankzij de duurzaamheid en gebruiksvriendelijke eigenschappen kunt u belangrijke documenten moeiteloos markeren en uw administratieve taken efficiënt uitvoeren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.