Colop Printer 53

Colop Printer 53

Colop Printer 53 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 45 x 30mm

36,96 Excl. btw
44,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 53: Efficiënt Stempelen met Stijl

Met de Colop Printer 53 heeft u de perfecte partner voor al uw stempelbehoeften. Deze zelf-inktende stempel combineert functionaliteit met een strak ontwerp en biedt u een afdrukformaat van maximaal 45x30mm, ideaal voor het markeren van documenten, enveloppen en meer. 

 

De Colop Printer 53 is ontworpen om indruk te maken, en hier zijn enkele redenen waarom:

  • Veelzijdige Afdrukopties: De Colop Printer 53 ondersteunt maximaal 7 regels tekst, zodat u nauwkeurig kunt stempelen wat u nodig heeft. Bovendien kunt u uw bedrijfslogo moeiteloos toevoegen voor een professionele uitstraling.
  • Vervangbare Onderdelen: Maak u geen zorgen over inkt die opraakt of slijtage van het stempelplaatje. Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen door een nieuw exemplaar, en u kunt ook losse stempelplaatjes bestellen en verwisselen.
  • Kleurrijke Inktkeuze: Kies uit diverse beschikbare inktkleuren om uw afdrukken te personaliseren en te markeren in uw eigen stijl. Colop Printer 53 biedt u de flexibiliteit om op te vallen.
  • Eenvoudig Ontwerpen: Ontwerp online uw stempel met gemak. Met de gebruiksvriendelijke ontwerptool kunt u uw stempel vormgeven zoals u dat wilt, of u kunt eenvoudig uw eigen ontwerp uploaden om een gepersonaliseerde Colop Printer 53 te creëren.

 

De Colop Printer 53 is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige, aanpasbare stempel. Geef uw documenten en correspondentie een professionele uitstraling met de veelzijdige Colop Printer 53, uw betrouwbare stempelmaatje.

Bestel uw Colop Printer 53 vandaag nog en ontdek de mogelijkheden van efficiënt stempelen met stijl.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.