Colop Printer Q17

Colop Printer Q17

Colop Printer Q17 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 17 x 17mm

21,51 Excl. btw
26,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer Q17: Uw Ultieme Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer Q17 is de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met een duurzaam kunststof frame, ingebouwd inktkussen en een maximale afdrukafmeting van 17x17 mm, biedt deze veelzijdige stempel alles wat u nodig heeft voor scherpe afdrukken. Of u nu tekst, nummers of uw bedrijfslogo wilt stempelen, de Colop Printer Q17 staat paraat.

 

Hoogtepunten van de Colop Printer Q17:

  • Afdrukformaat tot maximaal 17x17 mm.
  • Ruimte voor maximaal vier tekstregels of uw aangepaste logo.
  • Vervangbaar inktkussen voor langdurig gebruik.
  • Diverse kleuren inkt beschikbaar om uw afdrukken op te laten vallen.
  • Bestelbare en vervangbare stempelplaatjes.
  • Eenvoudig ontwerp en upload uw stempel met onze gebruiksvriendelijke online "creator".

 

Uitstekende Afdrukkwaliteit:

De Colop Printer Q17 levert consistent hoogwaardige afdrukken met scherpe details en duidelijke tekst. U kunt altijd rekenen op professionele resultaten.

 

Veelzijdig Inzetbaar:

Deze zelf-inktende stempel is ideaal voor diverse toepassingen, zoals loyaliteitskaarten en zakelijke documenten. De precisie en betrouwbaarheid van de Colop Printer Q17 maken stempelen eenvoudig en efficiënt.

 

Belangrijk Advies:

Als u van plan bent te stempelen op ondergronden met een MC-coating (glad papier), raden we aan een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de Colop Printer Q17 is op waterbasis en kan minder effectief zijn op gladde oppervlakken.

 

De Colop Printer Q17 is uw betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak, de precisie en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel. Kies voor de Colop Printer Q17 en maak altijd een blijvende indruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.