Trodat Printy 4922

Trodat Printy 4922 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 20 x 20mm

23,95 Excl. btw
28,98 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ervaar de Voortreffelijkheid van Trodat Printy 4922: Stempel van Superieure Kwaliteit

 

Deze kleine Trodat Printer 4922 stempel is zeer geschikt om uw stempelkaarten te voorzien van een klein logo of eventueel een woordje tekst. Let wel op dat de inkt in deze stempel alleen geschikt is voor op normaal papier. Wilt u een stempel voor op glad papier, kijk dan bij de handstempels en kies een StazOn kussen.

De Trodat Printy 4922 onderscheidt zich als een stempel die uitblinkt in zowel prestaties als duurzaamheid. Met een ruim afdrukformaat van maximaal 20x20 mm of vijf regels tekst, biedt deze stempel de ideale oplossing voor diverse toepassingen. Of je nu een bedrijfslogo wilt integreren of specifieke informatie wilt vastleggen, de Trodat Printy 4922 garandeert altijd indrukwekkende resultaten.

 

Trodat Printy 4922 in de Spotlight:

  • Flexibel Afdrukformaat: Het veelzijdige afdrukformaat van maximaal 20x20 mm of vijf regels tekst maakt de Trodat Printy 4922 geschikt voor een breed scala aan stempelbehoeften.
  • Keuze uit Inktkleuren: Personaliseer je stempel met keuze uit vier verschillende inktkleuren - zwart, blauw, rood of groen - om perfect aan te sluiten bij jouw voorkeur.
  • Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van op waterbasis inkt, geschikt voor alle typen papier (met uitzondering van glad papier), en voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798.
  • Ideaal voor Spaarkaarten: Geliefd als stempel voor spaarkaarten, biedt de Trodat Printy 4922 een snelle en efficiënte manier om kaarten te markeren.
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Is je informatie niet meer actueel? Geen zorgen. Het tekstplaatje van de Trodat Printy 4922 is eenvoudig te vervangen, waardoor je stempel altijd up-to-date blijft.

 

Trodat 4922: Robuust Stempelontwerp

Het compacte maar stevige ontwerp van de Trodat 4922, vervaardigd uit duurzame materialen, positioneert deze stempel als een betrouwbare keuze. Met indicatoren en een transparant frame zorgt het voor nauwkeurige afdrukken en een perfecte uitlijning. Hoogwaardige componenten garanderen consistente, scherpe resultaten.

 

Printy 4922: Snel, Handig en Milieuvriendelijk

De Printy 4922 biedt niet alleen snelheid bij het afdrukken, maar ook gebruiksgemak bij het verwisselen van het inktkussen. Maak gebruik van de intuïtieve online opmaakmodule om je stempel te personaliseren, bekijk een drukproef en plaats moeiteloos je bestelling. Bovendien is deze stempel, net als alle Trodat-bestsellers, milieuvriendelijk.

 

Bestel Trodat Printy 4922 voor Onberispelijke Resultaten

Trodat Printy 4922 staat garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Of het nu gaat om spaarkaarten, zakelijke documenten of een combinatie van tekst en logo, deze stempel biedt hoogwaardige prestaties. Ontdek vandaag nog de moeiteloze wereld van stempelen met Trodat Printy 4922.

 

Stempelplaat Trodat Printy 4922

Reservekussentje E/4922

Kleiner model Trodat Printy 4921

Groter model Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.