Colop Printer Q20

Colop Printer Q20

Colop Printer Q20 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: 20 x 20mm

23,72 Excl. btw
28,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Betreed de wondere wereld van de Colop Printer Q20

Betreed de wondere wereld van de Colop Printer Q20 Vierkante Stempel, compleet met een handig stempelkussentje. Deze veelzijdige stempel stelt u in staat om moeiteloos uw eigen gepersonaliseerde stempel of tekstplaat online te ontwerpen. Of het nu een korte boodschap, een opvallend logo of een stijlvolle naamstempel is, deze buitengewone stempel biedt eindeloze mogelijkheden voor al uw creatieve uitbarstingen.

Met de gebruiker in het achterhoofd, is de stempelautomaat ontworpen voor vlekkeloze en precieze afdrukken. Dankzij het ingebouwde stempelkussentje kunt u duizenden afdrukken maken zonder enige moeite, terwijl een uitgebreide selectie levendige inktkleuren uw afdrukken een persoonlijke toets geven.

Personaliseer uw stempeltekst op eenvoudige wijze door te kiezen uit een scala aan lettertypen. Het handige indexvenster op de Colop Printer Q20 garandeert dat uw gestempelde tekst altijd helder leesbaar is, wat resulteert in feilloze afdrukken telkens opnieuw.

De Colop Printer Q20 Vierkante Stempel onthult een extra troef die hem bijzonder geschikt maakt voor het stempelen van stempelkaarten. De gebruikte inkt is namelijk op waterbasis, wat zorgt voor hoogwaardige afdrukken op absorberende materialen zoals papier of karton.

Stempelkaarten zijn een geliefde methode om klanten te belonen voor hun loyaliteit en terugkerende aankopen. Met de Colop Printer Q20 kunt u moeiteloos op maat gemaakte stempelkaarten creëren voor uw bedrijf, en deze als waardevolle beloningen aan uw klanten uitdelen. Telkens wanneer een klant een aankoop doet, voegt u vlot een stempel toe aan hun kaart met behulp van deze handige stempel, waardoor u hun loyaliteit moeiteloos in kaart brengt.

De snelle droogtijd en het voorkomen van vlekken maken de inkt op waterbasis uitermate geschikt voor professioneel ogende stempelkaarten. Wees wel attent dat deze inkt niet geschikt is voor gebruik op glanzend papier; voor zulke toepassingen kiest u beter een handstempel met een StazOn-stempelkussen.

Ongeacht of u een kleine ondernemer, een winkeluitbater of een gepassioneerde kunstenaar bent, de Colop Printer Q20 is uw ideale bondgenoot voor het maken van unieke stempelkaarten en zoveel meer. Zijn gebruiksvriendelijkheid, duurzame prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid zullen ervoor zorgen dat deze stempel al snel een onmisbaar instrument wordt in uw dagelijkse creaties. Betreed de wereld van persoonlijk stempelen met de Colop Printer Q20 en laat een stijlvolle stempel achter in alles wat u doet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.