Trodat Printy 4923

Trodat Printy 4923

Trodat Printy 4923 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 30 x 30mm

37,33 Excl. btw
45,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 4923, veelzijdig en handig in gebruik

 

Bent u op zoek naar een stempel die zowel veelzijdig als van topkwaliteit is? Maak kennis met de Trodat Printy 4923, een stempel die zich onderscheidt door zijn unieke eigenschappen. Met een maximale afdrukformaat van 30x30mm of zeven regels tekst biedt deze stempel u de mogelijkheid om gedetailleerde afdrukken te maken, inclusief tekst en logo's. Laten we samen de voordelen van deze gewaardeerde stempel ontdekken.

Deze vierkante Trodat Printy 4923 stempel is een goede keus als u een logo wilt afdrukken. Zelfs eens logo en tekst is mogelijk op deze stempel. U kunt eenvoudig via onze handige ontwerp module deze stempel vorm geven. U kunt een drukproef printen om zo het resultaat te beoordelen. De levertijd is slechts 1 werkdag.

 

Voordelen van Trodat Printy 4923:

Duurzaam Ontwerp: Het compacte ontwerp, in combinatie met hoogwaardige materialen, maakt de Trodat Printy 4923 sterk en langdurig.

Efficiënte Inkttechnologie: Met duizenden afdrukken per ingebouwd stempelkussentje en de mogelijkheid om extra inktkussentjes (E/4923) apart te bestellen, bent u verzekerd van efficiënt gebruik.

Diverse Inktkleuren: Kies uit zwart, blauw, rood of groen voor de inktkleur van uw stempel. Alle inkt is op waterbasis en geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Ideaal voor Spaarkaarten: De Trodat Printy 4923 wordt vaak gebruikt als stempel voor spaarkaarten, waar precisie en duurzaamheid cruciaal zijn.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Is uw tekst niet meer actueel? Geen probleem! Het tekstplaatje van deze stempel kan eenvoudig worden vervangen.

 

Ervaar gemak met Trodat 4923

Met het Trodat 4923 stempelmodel haalt u niet alleen efficiëntie in huis, maar ook een stempel die ontworpen is voor dagelijks gebruik. De Trodat Printy 4923 levert scherpe afdrukken en een nauwkeurige uitlijning dankzij de indicatoren en het transparante frame.

 

Printy 4923: Milieuvriendelijk en snelle levering

Naast efficiëntie staat de Printy 4923 bekend om zijn milieuvriendelijkheid. Alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 4923, zijn klimaatneutraal. Daarnaast biedt Trodat een snelle levertijd, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.

 

Trodat Printy 4923: Online ontwerpen

Ontdek het gemak van de handige online opmaakmodule van Trodat om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u de stempel bestelt, zodat u zeker bent van het eindresultaat. Met Trodat Printy 4923 combineert u gemak met kwaliteit.

Kortom, de Trodat Printy 4923 biedt veelzijdigheid, duurzaamheid en efficiëntie in één stempel. Of u nu spaarkaarten stempelt of zakelijke documenten markeert, deze stempel staat garant voor scherpe en consistente afdrukken. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van de Trodat Printy 4923 en ervaar hoogwaardig stempelen met gemak.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4923

Reservekussentje Trodat E/4923

Model kleiner 25x25mm Trodat Printy 4933

Model groter 40x40mm Trodat Printy 4924

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.