Colop Printer Q24

Colop Printer Q24

Colop Printer Q24 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 24 x 24mm

24,71 Excl. btw
29,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer Q24: Uw Betrouwbare Zelf-Inkende Stempel voor Perfecte Afdrukken

De Colop Printer Q24 is de ideale oplossing voor al uw stempelbehoeften, waarbij duurzaamheid en precisie hand in hand gaan in een compact ontwerp. Of u nu bedrijfsdocumenten markeert, spaarkaarten ontwerpt of andere creatieve projecten aangaat, de Printer Q24 biedt u altijd scherpe en consistente afdrukken.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer Q24:

Robuuste Kunststof Behuizing: Het stevige kunststof frame garandeert een lange levensduur, bestand tegen dagelijkse slijtage.

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen kunt u zonder gedoe met losse inktkussens stempelen, met altijd heldere en vlekkeloze resultaten.

Vierkante Afdruk: Met een maximaal afdrukformaat van 24x24 mm biedt de Printer Q24 voldoende ruimte voor tekst, nummers of uw bedrijfslogo.

Tot 6 Regelteksten: Personaliseer uw stempel met maximaal 6 regels tekst, waardoor u flexibel bent in het delen van informatie.

Aanpasbaar met Logo: Voeg een persoonlijk tintje toe door uw bedrijfslogo op te nemen, voor een professionele uitstraling van uw documenten.

Milieuvriendelijk (CO2 Neutraal): De Colop Printer Q24 voldoet aan milieuvriendelijke normen, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen uitdroogt, vervangt u het eenvoudig, met diverse inktkleuren beschikbaar.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor u de afdruk kunt wijzigen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Creëer uw stempel online met onze gebruiksvriendelijke "creator" of upload uw eigen ontwerp voor een stempel die aan uw wensen voldoet.

 

De Colop Printer Q24 is geschikt voor diverse toepassingen, zoals spaarkaarten, zakelijke correspondentie en meer. Met uitstekende prestaties en aanpasbare functies combineert deze stempel gebruiksgemak met een professionele uitstraling.

 

Voor stempelen op ondergronden met een MC-coating, raden wij het gebruik van een handstempel met een StazOn kussen aan, aangezien zelf-inktende stempelinkt op waterbasis is en mogelijk niet goed hecht op gladdere papiersoorten.

 

Kies vandaag nog voor de Colop Printer Q24, uw betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften. Bestel nu en ervaar zelf de uitstekende afdrukkwaliteit die deze stempel biedt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.