Trodat Printy 4933

Trodat Printy 4933 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: 25 x 25mm

33,53 Excl. btw
40,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 4933: Stempel met Stijl en Efficiëntie

 

Deze Trodat Printer 4933 stempel is zeer geschikt om uw stempelkaarten te voorzien van een klein logo of eventueel een aantal woordjes tekst. Let wel op dat de inkt in deze stempel alleen geschikt is voor op normaal papier. Wilt u een stempel voor op glad papier, kijk dan bij de handstempels en kies een Stazon kussen.

 

Trodat Printy 4933: Innovatieve Stempel met Talloze Voordelen

In de wereld van stempels schittert de Trodat Printy 4933 als een ware innovator. Compact en toch krachtig, biedt deze stempel een scala aan voordelen voor diverse toepassingen. Of u nu een tekst, logo of een combinatie van beide wilt afdrukken, staat de Trodat Printy 4933 garant voor verbluffende resultaten.

 

Trodat Printy 4933 in de Schijnwerpers

  • Robuust Design: Het compacte ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen maken deze stempel niet alleen sterk, maar ook duurzaam.
  • Supersnelle Levering: Onze Trodat Printy 4933 wordt razendsnel bezorgd, zodat u direct aan de slag kunt met uw stempelproject.
  • Eenvoudig Inktkussen Vernieuwen: Het ingebouwde stempelkussentje gaat lang mee, maar als het op is, kunt u moeiteloos een nieuw/extra inktkussentje (E/4933) bestellen.
  • Diversiteit in Inktkleuren: Kies uit zwart, blauw, rood of groen voor uw afdrukken. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten, behalve de gladde varianten.
  • Online Opmaakgemak: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om uw stempel volledig naar wens te creëren. Bekijk een drukproef en plaats eenvoudig uw bestelling.

 

Trodat 4933: Altijd Trefzeker

Met de Trodat 4933 bent u verzekerd van afdrukken die altijd haarscherp en nauwkeurig zijn. De transparante indicatoren en het frame zorgen voor een perfecte uitlijning, waardoor elke stempel consistent topprestaties levert. Ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder het veelgebruikte gebruik op spaarkaarten.

 

Printy 4933: Milieubewust en Klimaatneutraal

Trodat hecht waarde aan het milieu, en de Trodat Printy 4933 toont dit engagement. Alle Trodat-bestsellers, waaronder de Printy 4933, worden klimaatneutraal geproduceerd. Naast hoogwaardige prestaties draagt u ook bij aan milieuvriendelijke productie.

Kortom, de Trodat Printy 4933 biedt een perfecte mix van stijl, efficiëntie en gebruiksgemak. Of u nu bedrijfslogo's wilt afdrukken of spaarkaarten wilt stempelen, staat deze stempel garant voor consistent scherpe resultaten. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid van de Trodat Printy 4933.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4933

Reservekussentje Trodat E/4933

Één model kleiner 20x20mm Trodat Printy 4922

Groter model 30x30mm Trodat Printy 4923

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.