Colop Printer Q30

Colop Printer Q30

Colop Printer Q30 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 31 x 31mm

30,89 Excl. btw
37,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer Q30 is een vierkante stempel met geïntegreerd inktkussen. 

Maak kennis met de Colop Printer Q30, een compacte vierkante stempel van 30 x 30 mm die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Of het nu gaat om logo's of tekst, deze veelzijdige stempel is perfect voor bedrijfs- en controlestempels.

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool kunt u eenvoudig uw eigen stempeltekst of logo creëren, of het nu adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel is. De Colop Printer Q30 staat garant voor scherpe en heldere afdrukken, elke keer weer.

Het ingebouwde inktkussen maakt duizenden afdrukken mogelijk, zonder de noodzaak voor frequente vervanging. U heeft ook de keuze uit diverse kleuren inkt, zodat uw stempel opvalt en aansluit bij uw huisstijl.

De aanschafprijs van de Colop Printer Q30 is inclusief de tekst- of logo-opdruk. U kunt bovendien kiezen uit verschillende lettertypen om uw stempel een professionele uitstraling te geven.

Het handige indexvenster op de stempel maakt het gemakkelijk om de juiste afdruk te selecteren, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.

Met uitstekende prestaties en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, is de Colop Printer Q30 vergelijkbaar met andere hoogwaardige stempels, zoals de Trodat Printy 4923.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, veelzijdige en gebruiksvriendelijke standaard stempel, is de Colop Printer Q30 de perfecte keuze voor uw bedrijf. Vereenvoudig uw dagelijkse taken en geniet van scherpe, professionele afdrukken met deze hoogwaardige stempeloplossing. Bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer Q30 en ervaar het gemak en de efficiëntie die deze stempel biedt!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.