Colop Printer R17

Colop Printer R17

Colop Printer R17 zelfinktende stempel. Max. 1 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

20,49 Excl. btw
24,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer R17 zelfinktende stempel. Max. 1 regels tekst en/of logo

Maak kennis met de indrukwekkende Colop Printer R17: een verfijnde kunststof stempel die garant staat voor buitengewone afdrukprestaties. Met een afdrukformaat van Ø17mm biedt deze stempel voldoende ruimte om uw tekst en logo's duidelijk en professioneel weer te geven. Het innovatieve ingebouwde inktkussen kan moeiteloos en snel door u worden vervangen, waardoor het onderhoud van deze stempel een fluitje van een cent is.

De krachtige troef van de Colop Printer R17 ligt in het moeiteloze ontwerpproces. U kunt uw eigen unieke stempel vormgeven met onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ontwerpinterface. Voeg tekst, logo's of afbeeldingen toe en creëer een stempel die volledig aan uw wensen voldoet, dit alles met slechts enkele muisklikken.

Om uw creativiteit verder te stimuleren, bieden we een uitgebreide selectie lettertypen die u kunt gebruiken om uw stempelontwerp een persoonlijk tintje te geven. Dankzij het handige indexvenster op de stempel is de leesbaarheid van uw afdrukken altijd gegarandeerd.

Onze toegewijde snelle leveringsdienst is ontworpen om u direct te laten genieten van uw gepersonaliseerde stempel. Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur en wij zorgen ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt, waardoor u kunt rekenen op een efficiënte en betrouwbare service.

De Colop Printer R17 is niet zomaar een stempel, maar een veelzijdig instrument dat voldoet aan al uw persoonlijke en professionele stempelbehoeften. Vertrouw op de superieure kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze stempel voor een ongeëvenaarde stempelervaring die de puntjes op de i zet bij uw dagelijkse taken en projecten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.