Trodat Printy 46019

Trodat Printy 46019

Trodat Printy 46019 zelfinktende stempel. Max. 1 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø19mm

22,71 Excl. btw
27,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Trodat Printy 46019 voor duizenden afdrukken

 

Zeer handige ronde stempel voor o.a. uw stempelkaarten. Met deze stempel kunt u duizenden afdrukken maken. Indien het kussen op begint te raken is deze eenvoudig te vervangen voor een nieuw kussentje.

Let op. Indien u op gladde ondergrond wilt stempelen is deze stempel niet geschikt. Kies dan een StazOn kussen i.c.m. een handstempel.

 

De Trodat Printy 46019 is een uiterst handige zelfinktende stempel die uitblinkt door zijn compacte vormgeving en duurzame constructie. Met een maximale afdrukformaat van Ø19mm biedt deze stempel een praktische oplossing voor diverse toepassingen. Hieronder ontdekt u alle voordelen en kenmerken van de Trodat Printy 46019.

 

Voordelen van de Trodat Printy 46019

Duurzaam en Compact Design: Het robuuste maar toch compacte ontwerp, in combinatie met hoogwaardige materialen, maakt deze stempel niet alleen krachtig maar ook langdurig bruikbaar.

Snelle Levertijd: Profiteer van een vlotte levering van deze hoogwaardige stempel, waardoor u snel aan de slag kunt met al uw stempelbehoeften.

Ingebouwd Stempelkussentje: De Trodat Printy 46019 is voorzien van een ingebouwd stempelkussentje dat goed is voor duizenden afdrukken. Bovendien is een nieuw of extra inktkussentje (E/46019) altijd gemakkelijk te bestellen.

Keuze van Inktkleur: Kies uit inktkleuren zoals zwart, blauw, rood of groen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De op water gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

Geschikt voor Spaarkaarten: Deze stempel wordt veelvuldig gebruikt voor spaarkaarten, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die loyaliteitsprogramma's aanbieden.

 

Trodat 46019, praktisch en multifunctioneel

Met de Trodat 46019 haalt u een veelzijdige stempel in huis die geschikt is voor tekst en/of in combinatie met een logo. Het gebruik van hoogwaardige componenten waarborgt dat de stempel consequent scherpe afdrukken levert. Dankzij de gebruiksvriendelijke online opmaakmodule kunt u de stempel zelf vormgeven, een drukproef bekijken en moeiteloos bestellen.

 

Printy 4646019, nauwkeurige afdrukken

Printy 4646019 onderscheidt zich door zijn indicatoren en transparante frame, wat zorgt voor nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning. Het verwisselen van het inktkussen verloopt eenvoudig en schoon, waardoor het onderhoud een moeiteloze taak wordt.

 

Trodat Printy 46019, milieubewust en klimaatneutraal

Als onderdeel van de Trodat bestsellers is de Trodat Printy 46019 klimaatneutraal. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een milieuvriendelijke productiemethode waarborgt niet alleen efficiëntie, maar ook milieuvriendelijkheid.

Kortom, de Trodat Printy 46019 biedt een uitstekende oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn duurzame ontwerp, diverse inktkleuren en nauwkeurige afdrukken, is deze stempel een waardevolle aanwinst voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en het gemak van de Trodat Printy 46019.

 

Tekstplaatje / stempelplaatje Trodat Printy 46019

Reservekussentje E/46019

Kleiner model Ø12mm: Trodat Printy 4612

Groter model Ø25mm: Trodat Printy 46025

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.