Colop Printer R24

Colop Printer R24

Colop Printer R24 zelfinktende stempel. Max. 2 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: Ø24mm

24,71 Excl. btw
29,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer R24 zelfinktende stempel

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer R24 - een ronde stempel inclusief stempelkussentje. Deze stempel is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk afdrukken van adresgegevens en biedt tevens handige toepassingen als naam- of controlestempel. Met zijn gebruiksvriendelijke stempelautomaat en ingebouwd inktkussen, kunt u probleemloos duizenden afdrukken maken in diverse kleuren.

De prijs van de stempel is inclusief de opdruk van uw gewenste tekst of logo. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende lettertypen om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. Het handige indexvenster op de Colop Printer R24 stempel zorgt ervoor dat de afgedrukte tekst altijd helder en goed leesbaar is.

Vergelijkbaar met de Trodat Printy, is de Colop Printer R24 een uitstekende keuze om uw dagelijkse taken en projecten te vereenvoudigen, met professionele afdrukresultaten van hoogwaardige kwaliteit. Deze stempel is de perfecte metgezel om uw werkzaamheden efficiënter en effectiever te maken, en biedt ongeëvenaard gebruiksgemak en prestaties.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.