Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025 zelfinktende stempel. Max. 2 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø25mm

25,70 Excl. btw
31,10 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 46025.

Trodat Printy 46025 is een ronde Trodat stempel met een afdrukformaat van Ø 25 mm. Geschikt voor zowel tekst als logo. Met deze mooie ronde stempel kunt u afdrukken maken van hoge kwaliteit. Is uw kussentje op, deze vervang u zeer eenvoudig. Indien u een andere opdruk wilt is dit ook mogelijk. U kunt dan alleen het stempelplaatje vervangen voor een nieuwe.

U bent op zoek naar een stempel die uitblinkt in duurzaamheid en precisie? Maak kennis met de Trodat Printy 46025, een veelzijdige stempel die perfect past bij diverse toepassingen. 

 

Ontdek de unieke voordelen van de Trodat Printy 46025:

  1. Langdurig Stempelgenot: Het ingebouwde stempelkussentje zorgt voor langdurig stempelplezier, ontworpen om duizenden afdrukken te weerstaan.
  2. Flexibel Tekstplaatje: Wilt u uw tekst aanpassen? Geen probleem. Het tekstplaatje is eenvoudig te vervangen, waardoor u uw stempel snel en gemakkelijk kunt updaten.
  3. Kies Uw Inktkleur: Personaliseer uw stempel met keuze uit vier inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.
  4. Perfect voor Spaarkaarten: De Trodat Printy 46025 wordt vaak gebruikt voor spaarkaarten, waardoor het spaarproces een professionele uitstraling krijgt met heldere en scherpe afdrukken.
  5. Handige Online Opmaak Module: Gebruik onze online opmaakmodule om uw stempel naar wens vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u uw bestelling plaatst.

 

Trodat 46025 - Duurzaamheid in stijl

Het compacte ontwerp en hoogwaardige materialen maken de Trodat Printy 46025 tot een duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Alle Trodat bestsellers, inclusief deze stempel, zijn klimaatneutraal en dragen bij aan een milieuvriendelijke keuze.

 

Printy 46025 - Nauwkeurigheid en snelle service

Dankzij het transparante frame en de indicatoren levert de Trodat Printy 46025 nauwkeurige afdrukken met een vlotte uitlijning. Onze snelle levertijd garandeert niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook een efficiënte service.

 

Trodat Printy 46025 - Vriendelijke inkt op waterbasis

De stempel maakt gebruik van onuitwisbare stempelinkt op waterbasis, voldoend aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Deze milieuvriendelijke inkt zorgt niet alleen voor scherpe afdrukken, maar draagt ook bij aan een duurzame keuze.

In samenvatting biedt de Trodat Printy 46025 een unieke combinatie van duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid. Of het nu voor zakelijk gebruik, spaarkaarten of andere toepassingen is, deze stempel staat garant voor consistente, hoogwaardige resultaten. Maak uw keuze uit de beschikbare inktkleuren en ontwerp moeiteloos uw stempel met onze online opmaakmodule.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46025

Inktkussentje Trodat E/46025

Kleiner model  afdrukformaat Ø19mm Trodat Printy 46019

Groter model afdrukformaat Ø30mm Trodat Printy 4630

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.