Colop Printer R30

Colop Printer R30

Colop Printer R30 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: Ø30mm

30,89 Excl. btw
37,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer R30 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer R30 - een ronde stempel die perfect is voor het creëren van rond gezette tekst met of zonder logo. Ontwerp moeiteloos uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat online, waarbij u in het midden een logo kunt toevoegen omringd door tekst. Deze stempel is bijzonder geschikt voor het afdrukken van adresgegevens en is handig als naamstempel of controlestempel.

Met zijn gebruiksvriendelijke stempelautomaat en ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan leveren in diverse kleuren, biedt de Colop Printer R30 zowel gemak als duurzaamheid. De tekst/logo-opdruk is inbegrepen in de prijs en u heeft de keuze uit diverse lettertypen om aan uw voorkeuren te voldoen. De stempeltekst is altijd duidelijk leesbaar dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R30 stempel.

Net als de Trodat Printy is de Colop Printer R30 een hoogwaardige stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze stempel en vereenvoudig uw stempelwerk met moeiteloze precisie. Met de Colop Printer R30 haalt u een veelzijdige en betrouwbare stempel in huis die zorgt voor professionele resultaten bij elke afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.