Trodat printy 4630

Trodat Printy 4630

Trodat Printy 4630 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø30mm

35,30 Excl. btw
42,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Zelfinktende ronde stempel Trodat Printy 4630

 

Deze mooie ronde Trodat Printy 4630 stempel is de vervanging van de oude Trodat Printy 46030 stempel. Zeer geschikt voor zowel tekst als logo. Het maximale afdrukformaat van deze stempel is Ø 30 mm. Het geïntegreerd stempelkussentje is geschikt voor vele duizenden afdrukken en kan eenvoudig worden vervangen indien dit nodig is.

Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige stempel die moeiteloos een afdrukformaat van Ø30 mm of maximaal 5 regels tekst, inclusief een logo, aankan, dan is de Trodat Printy 4630 de perfecte keuze voor uw behoeften. Deze compacte stempel is ontworpen om aan verschillende eisen te voldoen, en wordt vaak geprefereerd als de ultieme spaarkaartstempel. 

 

Ontdek hier waarom de Trodat Printy 4630 u een uitstekende stempelervaring biedt:

Voordelen van de Trodat Printy 4630

Robuust en Compact Ontwerp: Het ontwerp, met gebruik van hoogwaardige materialen, combineert robuustheid met compactheid voor langdurig gebruiksgemak.

Nauwkeurige Afdrukken: Dankzij de indicatoren en het transparante frame bent u verzekerd van precieze afdrukken met een foutloze uitlijning.

Eenvoudige Inktvervanging: Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken. Bij uitputting kunt u moeiteloos een nieuw/extra inktkussentje (E/4630) bestellen en vervangen.

Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, beschikbaar in zwart, blauw, rood of groen. Deze inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798, en draagt bij aan een milieubewuste keuze.

Flexibiliteit in Gebruik: Het afdrukformaat maakt de stempel geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo, waardoor het een veelzijdige optie is voor diverse toepassingen.

 

Trodat 4630: Scherpe afdrukken

Met het Trodat 4630 stempelmodel geniet u van consistente, scherpe afdrukken. De hoogwaardige constructie en duurzame componenten garanderen professionele resultaten bij elke stempelhandeling.

 

Printy 4630: Een ecologisch verantwoorde keuze

Naast efficiënt gebruik staat de Printy 4630 bekend om zijn milieubewuste benadering. Als klimaatneutraal product biedt deze stempel een ecologisch verantwoorde keuze.

 

Trodat Printy 4630: Ontwerp online uw afdruk

Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online opmaakmodule om de stempel naar uw wensen vorm te geven. Beoordeel een drukproef voordat u de stempel bestelt, en profiteer van onze snelle leveringsservice.

 

Vervangbaar tekstplaatje

Indien gewenst kunt u moeiteloos het tekstplaatje van de Trodat Printy 4630 vervangen. Zo bent u verzekerd van een stempel met altijd de juiste tekst voor elke gelegenheid.

Kortom, de Trodat Printy 4630 biedt niet alleen hoogwaardige afdrukken en gebruiksgemak, maar ook duurzaamheid en milieubewustzijn. Maak deze stempel tot uw favoriete keuze voor diverse toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid cruciaal zijn.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4630

Reserve inktkussentje E/4630

Kleiner Printy model Ø25mm Trodat Printy 46025

Groter Ptrnty model Ø38mm Trodat Printy 4638

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.