Colop Printer R50

Colop Printer R50 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: Ø50mm

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak kennis met de meest veelzijdige en krachtige ronde stempel in zijn serie - de Colop Printer R50!

Ontworpen om indruk te maken, beschikt de Colop Printer R50 over een centraal logo en een aangepaste tekst naar keuze, waardoor elk afdrukje opvallend en uniek wordt. Met ons handige online ontwerptool kunt u moeiteloos uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat creëren en een persoonlijke touch toevoegen aan al uw post, enveloppen en zakelijke documenten.

Of het nu gaat om adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel, de Colop Printer R50 staat altijd paraat om aan uw behoeften te voldoen. De stempelautomaat is uiterst gebruiksvriendelijk en zorgt voor nauwkeurige en heldere afdrukken, keer op keer.

Het ingebouwde inktkussen van de Colop Printer R50 is goed voor duizenden afdrukken en biedt een brede selectie aan kleuren om uw stempel een onderscheidend tintje te geven. Bovendien is de tekst/logo-opdruk inbegrepen in de prijs, waardoor u volledige vrijheid heeft om uw stempel te personaliseren met verschillende lettertypen.

Met het praktische indexvenster op de ronde stempel kunt u altijd gemakkelijk uw stempeltekst aflezen en nauwkeurig positioneren. In vergelijking met de Trodat Printy behoort de Colop Printer R50 tot de absolute topklasse van stempels - een garantie voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.

Wacht niet langer! Dankzij onze intuïtieve opmaakkeuze is het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel een plezierige ervaring. Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg een professionele en persoonlijke flair toe aan al uw stempelafdrukken.

Kies voor de Colop Printer R50 en ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl - maak van elke stempelafdruk een ware blikvanger!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.