Trodat Printy 46050

Trodat Printy 46050 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø50mm

51,77 Excl. btw
62,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De veelzijdige Trodat Printy 46050

Trodat Printy 46050 is de grootste zelfinktende Trodat stempel in ons assortiment. Zeer geschikt voor een logo in het midden en rondom tekst. Het kussentje in deze stempel kan enkele duizenden afdrukken mee en is zeer geschikt voor op papier. Indien deze op begint te raken kunt u deze eenvoudig vervangen. Ook het tekstplaatje is te vervangen voor een nieuw plaatje.

 

Kenmerken voor de Printy 46050

Vernieuwbaar Stempelplaatje: Pas uw Printy 46050 eenvoudig aan door het stempelplaatje te vernieuwen. Zo blijft uw stempel altijd actueel, klaar voor nieuwe uitdagingen.

Slimme Online Ontwerpmogelijkheden: Creëer moeiteloos uw eigen stempelontwerp met de gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Een ware afdrukproef geeft u de volledige controle over het eindresultaat.

Robuust en Duurzaam Ontwerp: Het compacte ontwerp en de hoogwaardige materialen maken de Printy 46050 duurzaam en opvallend sterk, klaar voor intensief gebruik.

Transparant Onderste Gedeelte: Dankzij het transparante onderste gedeelte plaatst u uw stempelafdruk nauwkeurig en precies waar u het wilt hebben.

Morsvrij Inktkussentje Wisselen: Het inktkussentje kan zonder morsen worden vervangen, waardoor uw stempel schoon en efficiënt blijft.

Milieubewust Ontwerp: Trodat's inzet voor het milieu blijkt uit de CO2-neutrale status van alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 46050.

 

Afdrukken op maat met de Trodat 46050

Ervaar de vrijheid van afdrukken op maat met de Trodat 46050. Met een indrukwekkend maximum afdrukformaat van Ø50mm of 9 regels tekst kunt u moeiteloos tekst, logo's of een combinatie van beide afdrukken.

 

Diverse inktopties voor de Trodat Printy 46050

Maak een persoonlijke statement door uw favoriete inktkleur te kiezen. Of het nu zwart, blauw, rood of groen is, de op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten zonder gladde coating-laag. Bovendien voldoet de zwarte inkt aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

 

Losse tekstplaatjes en inktkussentjes

Het vervangen van het stempelplaatje is een fluitje van een cent, waardoor uw stempel altijd up-to-date blijft. Bestel extra inktkussentjes (E/46050) om de levensduur van uw stempel te verlengen. De waterbasis inkt is vriendelijk voor diverse papiersoorten zonder gladde coating-laag.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46050 niet alleen ongeëvenaarde afdrukmogelijkheden, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze stempel is een veelzijdige metgezel die perfect past in zowel zakelijke als creatieve omgevingen. Uw stempelervaring zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46050

Inktkussentje Trodat Printy 46050

Kleiner model Ø50mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.