Colop Printer S200

Colop Printer S200

Colop Printer S200 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 45 x 24mm

23,17 Excl. btw
28,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop Printer S200: Uw Complete Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer S200 is uw ultieme metgezel voor zelf-inktende stempels. Met een duurzaam kunststof frame en een ingebouwd inktkussen, biedt deze stempel de perfecte oplossing voor al uw afdrukbehoeften. Het maximale afdrukformaat van 45x24 mm biedt voldoende ruimte voor uw berichten, met de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst weer te geven. Personaliseer uw stempel eenvoudig met uw bedrijfslogo voor een professionele uitstraling.

 

De Voordelen van de Colop Printer S200:

  • Scherpe Afdrukken: De Printer S200 staat garant voor afdrukken van topkwaliteit, waardoor uw tekst en logo altijd scherp en duidelijk zichtbaar zijn.
  • Milieubewust: Deze stempel is CO2-neutraal, wat betekent dat u kunt stempelen met respect voor het milieu.
  • Duurzaamheid: Het inktkussen kan moeiteloos worden vervangen, waardoor de levensduur van uw stempel wordt verlengd en de prestaties behouden blijven.
  • Kleurkeuze: Kies uit verschillende inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw huisstijl.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer S200is los verkrijgbaar en gemakkelijk te vervangen, zodat u flexibel blijft bij veranderende eisen.
  • Eenvoudig Ontwerpen: Maak gebruik van onze online ontwerptool om uw stempel moeiteloos te personaliseren of uw eigen ontwerp te uploaden, en behoud volledige creatieve controle.

 

Met de Colop Printer S200 hebt u een krachtige tool in handen voor diverse stempeltoepassingen. Lever haarscherpe afdrukken, draag bij aan een groenere wereld en pas uw stempel aan uw specifieke behoeften aan.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.